Avio karte Beograd Baden Baden

Poštovani,

Potrebne su mi dve karte za relaciju Beograd Baden Baden, i nazad. Polazak mora biti 06. 05., a povratak može biti 13. ili 16. 05. Na Vašem sajtu pronašao sam opciju koja mi savršeno odgovara - varijanta polazak 06. 05, povratak 16. 05, koja (bar u trenutku dok ovo pišem) iznosi 19.196 RSD (156,79 EUR). Pošto je avio prevoznik Wizz Air, moje pitanje Vama je da li je ova cena (156,79 EUR) konačna, ili mogu očekivati i neke dodatne troškove?

Hvala Vam unapred na odgovoru.

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta do Baden Badena iznosi 20.396 dinara (166 eura) za oba putnika. U cenu su uracunate sve takse i ručni prtljag do 8 kg. Avio kompanija je Wizz Air.

Doplata za prtljag je 4.900 dinara po putniku za jedan komad prtljaga, do 23 kg, što možete videti u trećem koraku rezervacije.

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Baden Baden

Za Low Cost kompanije jedina opcija placanja je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna načina plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do Baden Baden.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u i bicete u toku sa svim aktuelnim promocijama.

Baden baden

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA