Avio karte za Malme iz Beograda ili Niša

Poštovani,
interesuju me dve povratne karte na relaciji Beograd Malme ili Niš Malme u periodu recimo 21.08-27.08. To navedeno vreme ne mora da bude u tom navedenom terminu dan dva plus minus, naravno interesuje me šta mi mozete ponuditi kao najjeftiniju soluciju?

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd Malme za navedene datume je najpovoljnija za Wizz Air direktni let i iznosi 18.348 dinara. U cenu je uračunat ručni prtljag i online čekiranje. 

Kliknite na link Wizz Air let iz Beograda za Malme i pogledajte red letenja. Ukoliko vam odgovara sve, avio kartu možete kupiti na napred navedenom linku. Možete i sami da popunite Wizz Air masku za pretragu letova sa leve stranje. Za Beograd unesite BEG, a za Malme MMX.

Let iz Niša za Malme

Kompanija Wizz Air ima i direktan let iz Niša za Malme, ali za povratak 28. avgusta. Cena je 20.848 dinara takođe sa ručnim prtljagom i online čekiranjem. Na linku Niš Malme možete da vidite kad avion poleće i sleće i ako vam to više odgovara kupite avio kartu.

malme

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA