Beograd Basel, avionska karta za decembar

Interesuje me za Basel da li imate slobodnih mesta za 30. decembra, povratne karte za dvoje odraslih i bebu od 10 meseci, koja je cena?

ODGOVOR

Na relaciji Beograd Basel za 30. decembar ne postoji polazak, jedina opcija je polazak 28. decembar i ukupan iznos za tri karte iznosi 44.196 dinara. Let je direktan, Wizz Air avio kompanijom.

cta pogledaj letove

U cenu karte uključene su sve takse i prtljag od 8 kg ručni, a predati prtljag od 23 kg se naplaćuje od 70€.

Da pogledate ponudu kliknite na link Beograd Basel

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com sledeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina)

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA