Beograd Geteborg avio karte

Mozete li mi reci kolika je cena najjeftinije povratne avio karta do Geteborga? Polazak bi trebao biti 03.09., a povratak 17.09. Ako je moguce direktan let.

ODGOVOR

Trenutno najjeftinija povratna avionska karta na relaciji Beograd Geteborg za navedeni datum iznosi 39€. Let je direktan, avio kompanija je Wizz Air

Rucni prtljag do 8 kg je ukljucen u cenu dimenzija 42x32x25cm, kao i besplatno čekiranje putem interneta. U ponudi takođe imamo i cenu od 52€ u koju je uključen besplatan izbor sedišta (uključujući premijum sedišta), neograničen broj promena leta putem interneta, refundiranje na wizz račun, prioritetno ukrcavanje, velika kabinska torba i čekirana torba do 32 kg, besplatno čekiranje na aerodromu i putem interneta.

Na linku Avio karte do Geteborga možete pogledati cene avio karata za datume leta koje želite.

Polasci iz Beograda su svake srede i nedelje u 13.00h, a iz Geteborga istim danima u 16.10h.

Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa uslov je da putovanje bude 14 dana pre datuma polaska. Tada nam pošaljite mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • 00381 62 280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800 085 085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je 00381 69 280 029 0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA