Beograd Geteborg, avionske karte Wizz Air

Poštovani, zanima me cena povratne karte za dva odrasla putnika i jedno dete (0-2god), Avio kompanijom Wizz Air polazak 19.11. povratak 23.11. Sa polaskom iz Beograda (Aerodrom) do Geteborg-a (Aerodrom). Unapred hvala na pruženim informacijama

ODGOVOR

Na relaciji Beograd Geteborg za navedeni datum cena karte za sva tri putnika je 17.796 dinara. Let je sa polaskom u 05.40h i povratkom u 08.50h, avio kompanija je Wizz Air.

U cenu karte je uključen samo ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm. Dodatna torba od 23 kg je 30€ po pravcu, po putniku.

Na linku Beograd Geteborg možete odmah kupiti kartu kreditnom karticom Visa ili Master, ali je jako bitno da se registrujete na našem sajtu da biste dobili opciju plaćanja karticom.

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa uslov je da putovanje bude 14 dana pre datuma polaska i u tom slučaju pošaljite nam mail na info@aerogaga.com, a u njemu navedite: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Iz inostranstva je isključivo plaćanje kreditnom karticom na sajtu.

Kliknite na link Garancija cene i uverite se da su na našem sajtu najpovoljnije cene za Geteborg.

Pratite naše promocije za avio karte na društvenim mrežama: Facebook i Twitter - očekuje vas puno iznenađenja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA