Budimpešta Malta, wizz air

Molim Vas, da li mozete da mi kazete da li u periodu od 24.11 do 30.11. ima letova Budimpesta Malta, u jednom pravcu i koja je cena. Wizz Air ako može. Hvala

ODGOVOR

Na relaciji Budimpešta Malta postoji let za polazak u utorak 29. novembra. Cena leta u jednom pravcu je 73€ sa uključenim ručnim prtljagom do 7kg dimenzija 42x32x25.

Takođe postoji i ponuda za avio kartu u jednom smeru po ceni od 199€ u koju je uključen besplatan izbor sedišta, neograničen broj promena leta putem interneta, besplatno čekiranje na aerodromu i putem interneta, prioritetno ukrcavanje, komad ličnog prtljaga, velika kabinska torba i čekirana torba od 32kg. Let je direktan avio kompanije Wizz Air.

Kupovina karte za letove low cost kompanije Wizz Air obavlja se jedino Visa ili Master kreditnim karticama na sajtu direktno.

Da pogledate ponudu i izvršite plaćanje kliknite na Budimpešta Malta

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).
Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem maila info@aerogaga.com

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA