Let do Ajnhovena Wizz Air-om

Molim vas da mi preporučite najbrži način putovanja u Ajndhoven i koliko će to koštati. Biće mi potrebne avio karte, polazak sa aerodroma iz Beograda ili Sofije 8.12. i povratak 13.12. iz Ajnhovena. Unapred hvala na odgovoru. Danka

ODGOVOR

Nažalost ne postoji let do Ajndhovena za polazak 8. decembra. Jedina opcija je da pomerite polazak za 6.12. a povratak moze biti 13.12.

Najjeftinija cena leta iz Beograda iznosi 8.498 dinara ( 74 eura). U cenu je uračunat ručni prtljag do 7 kg maksimalnih dimenzija 42x32x25cm. Let je direktan, avio kompanije je Wizz Air

Ukoliko želite veliki kofer do 23kg doplata po pravcu će iznositi 3.200 dinara (26€), a za kofer do 32kg 4.450 dinara (36€) 

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Ajndhoven 

Uplatu možete izvršti kreditnim karticama Visa ili Master Card. 

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri čemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna načina plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom.

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do Ajndhovena.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u i bicete u toku sa svim aktuelnim promocijama.

ajndhoven-wizz-air

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA