Let od Novog Sada do Dortmunda

Interesuje me koliko je cena avio karte iz Beograda do Dortmunda i kada ima let za Dortmund?

ODGOVOR

Letove iz Beograda do Dortmunda obavlja low cost avio kompanija Wizz air utorkom, četvrtkom i subotom. Najniža cena karte iznosi 19€ za polazak 13.12. ali je promenljiva i zavisi od datuma putovanja.

U cenu karte su uračunate sve aerodromske takse i ručni prtljag do 7kg dimenzija 42x32x25cm. 

Polazak iz Beograda je u 05:40h.

Sve ponude letova pogledajte na linku Avio karta Beograd Dortmund.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna načina plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata ka različitim destinacijama.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

Dortmund

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA