Let Wizz Air Beograd Larnaka

Interesuje me let Wizz Air-om Beograd Larnaka. Iz Beograda polazak krajem novembra, iz  Larnake sredina decembra. Sa sobom nosim harmoniku koja može da se prepolovi. Jedan deo bih poneo sa sobom u kabinu a drugi u prtljag. Kolika je cena avio karte? Napominjem da osim harmonike imam garderobu u razumnoj kolicini.

ODGOVOR

Low cost avio kompanija Wizz air leti na relaciji Beograd Larnaka sredom i nedeljom. Najpovoljnija cena povratne avio karte za željeni period iznosi 8.498 dinara odnosno 74€. Polazak iz Beograda je 27. novembra u 06:20h, a povratak je 11.decembra u 10:30h.

U cenu avionske karte su uračunate sve aerodromske takse, besplatno online čekiranje i ručni kabinski prtljag do 7kg maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

Doplata za veliku torbu do 23kg po pravcu iznosi 3.200 dinara, a za kofer težine do 32kg cena je 4.450 dinara takođe po pravcu.

Putnici koji plate naknadu za veliku kabinsku torbu mogu da unesu u avion i torbu za muzički instrument maksimalne dužine 80cm. Druge dimenzije torbe ne smeju da prelaze veličinu od 45x25cm. 

*Ako instrument, uključujući torbu za nošenje, ne premašuje dimenzije 56x45x25cm i težinu od 10kg, možete da ga unesete kao kabinski prtljag.

*Potrebno je staviti kutiju muzičkog instrumenta u merač dimenzija velike kabinske torbe: širina i dubina moraju da odgovaraju dimenzijam, dok visina mora da bude manja od dozvoljene visine uvećane za oko 1,5 puta.

*Mali muzički instrument predstavlja vaš kabinski prtljag i ne smete da u avion unesete nijedan drugi predmet. 

*Muzički instrument morate da stavite u pregradu za prtljag iznad sedišta.

*Muzički instrumenti koji ne odgovaraju gorenavedenim dimenzijama i ne mogu da se prevoze kao čekirani prtljag, mogu da se prevoze na sedištu aviona nakon kupovine sedišta.

*Instrumenti veći od violončela npr. kontrabas i harfa moraju da se čekiraju sa oznakom za ograničenu odgovornost.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne možete da nas kontaktirate da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna nacina plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Larnake.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

larnaka-wizzair

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA