Let za Malme iz Niša

Kako da znam koliko je avionska karta za Svedsku i koji dan ima let sa niskog aerodroma?

ODGOVOR

Letovi na relaciji Niš Malme - Švedska obavljaju se svake srede i nedelje u 10:55h, a povratak iz Malma je u 08:05. Letovi su direktni, low cost avio kompanije  Wizz Air

Cena povratne avio karte se kreće od 30€, a u jednom pravcu od 15€ i zavisi od datuma putovanja.

U cenu su uračunate sve aerodromske takse, online čekiranje i komad ručng prtljaga do 7kg maksimalnih dimenzija 42x32x25cm.

Za predati tj. čekirani prtljag vrši se doplata koja zavisi od datuma putovanja.

Na linku Niš Malme možete rezervisati kartu za željeni datum putovanja.

Preporučujem vam da što ranije kupite kartu jer će cena za željeni datum biti povoljnija.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još jedan način plaćanja:

- uplatnicom/nalogom za prenos u banci/pošti kao fizičko lice ili kao firma

Za svaku kupovinu avionske karte garantujemo vam najnižu cene.

Plaćanje RyanAir avio karata

Jedina mogućnost plaćanja RyanAir avio karata je Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom na sajtu. Na zadnjem koraku, pre samog završetka rezervacije, biće polja u koja je potrebno da uneste broj kartice, do kada važi i CVV broj (trocifreni sa poleđine).

Ukoliko želite da kupite avio karte preko firme imate dodatnu pogodnost da platite preko računa odnosno nalogom za prenos. U tom slučaju je potrebno da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com koji treba da sadrži: tačne datume polaska i povratka, destinaciju gde putujete, kao i odakle polećete, imena i prezimena putnika (identično kako piše u pasošu), kontakt mobilni telefon, kao i podatke firme da bi mogli da vam pošaljemo predračun.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA