Letovi iz Niša za Malme, Wizzair

Planiram da kupim kartu Niš Malmo? Interesuje me kada su letovi i koja je cena?

ODGOVOR

Low cost avio kompanija Wizzair leti iz Niša sredom i nedeljom. Polazak iz Niša je u 10:55h, a iz Malma u 08:05. Očekivano vreme trajanja leta je 2 sata i 30 min. 

Cena avio karte se kreće od 20€ i zavisi od datuma putovanja. 

U cenu na sajtu je uključeno besplatno čekiranje preko interneta i mala kabinska torba težine do 7kg koja ne prelazi dimenzije 42x32x25cm.

Postoji mogućnost doplate za veliki prtljag do 23kg ili 32kg, a cena zavisi od datuma putovanja. 

Preporuka je da, ukoliko je to moguće, nekoliko meseci pre planiranog putovanja kupite avionsku kartu zato što ranija kupovina omogućava nižu cenu karte.

Ukoliko želite da rezervišete kartu kliknite na link Wizz Air letovi iz Niša do Malme

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Možete nam poslati i poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Švedskoj - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA