Letovi za Malme iz Niša

Koliko kosta karta Nis Malme za decembar mesec, ostao bi tamo mesec dana?

ODGOVOR

Low cost avio kompanija Wizzair leti na relaciji Niš Malme sredom i nedeljom. Cena povratne karte za željeni termin iznosi 12.148 dinara odnosno 98€ sa plaskom 30.novembra i povratkom 28. decembra. Let je direktni. 

U cenu karte uračunate su sve aerodromske takse i ručni prtljag do 7kg koji ide sa vama u avion, čije dimenzije ne smeju biti veće od 42x32x25cm. Torba mora da stane ispod sedišta ispred vas.

Cena za dodatni veliki prtljag do 23kg iznosi 3.200 dinara, a za prtljag do 32kg je 4450 dinara. 

Kartu možete odmah kupiti preko linka Niš Malme

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Možete nam poslati i poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA