Avio karte Malmo Niš Wizz Air promena

Imam povratnu kartu Niš - Malme. Interesuje me povratak 02.04. i da li treba neka doplata za moju kartu avio kartu i kolika bi bila doplata cene za veći prtljag?

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Wizz Air avion iz Malmea za Niš leti utorkom i subotom, pa je jedina mogućnost da putujete 01. aprila. Ukoliko želite da menjate već postojeću kartu morate se obratiti direktno agenciji preko koje ste kupili kartu da vidite da li je moguća promena i pod kojim uslovima

Malme Niš avio karta

Preko nas, po ceni od 55 evra možete kupiti kartu u jednom smeru na linku Malmo - Niš. U ovu cenu je uračunat smo ručni prtljag i online čekiranje. Cena prtljaga težine do 23kg je 4.126 dinara i na zadnjem koraku, nakon unosa podataka putnika, a pre unosa Visa ili Master kartice imate mogućnost da dodate prtljag.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA