Niš Bazel cena u jednom smeru

Zanima me cena karte za dan 14.06. Niš Bazel. Od prtljaga - ručna mala torba i velika torba od 23kg
Hvala

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Cena avionske karte za direktan Wizz Air let u jednom smeru iznosi 55 evra, a doplata za torbu je 3950 dinara, pa je ukupna cena karte 87 evra

Kupovina avio karte za Bazel

Na linku Niš Bazel možete da pronađete Wizz Air let za željeni datum putovanja. Na zadnjem koraku imate mogućnost da dodate prtljag i završite kupovinu avio karte Visa ili Master karticom.

Možete i sami da popunite Wizz Air formu za pretragu letova sa leve strane. Za Niš unesite INI, a za Bazel MLH.

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA