Promena leta na Wizz Air letu

Poštovani,

Imam kartu za povratni let Niš Memingen, Wizz Air avio kompanija, pa me interesuje ako ne iskoristim povratak, to jest povratni let, da li postoji mogućnost da ga iskoristim neki drugi put (s tim što ne znam datum da bih promenila odmah rezervaciju), ili da se možda refundira taj iznos za povratak?

ODGOVOR

Svaka promena leta na Wizz Air letu ide uz plaćanje penala. Procedura kod promene je da nam pošaljete upit na mail info@aerogaga.com, navedete šifru rezervacije, ime i prezime putnika i za koj datum želite promenu, a naša služba za promene će Vam poslati odgovor u što kraćem roku. 

Za refundaciju je identična procedura, šaljete upit na info@aerogaga.com, a služba za refundacije Vam odgovara Vam šalje odgovor u toku dana. 

Detaljnije informacije pogledajte na linku Promena i refundacija avio karte

Kompletnu ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na linku Niš Memingen

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA