Slanje Wizz Air karte na mail

Dana 25.02. izvršio sam on line kupovinu karte kod kompanije Wizz air za putovanje na relaciji Beograd-Basel za dan 24.03. u 14,10 časova u jednom pravcu. Avio karta glasi na ime moje supruge. Plaćanje sam izvršio preko Master Cards Standard i sa računa mi je skinut iznos od 3.729,30 dinara što je u tom momentu bila ukupna cena avionske karte. Međutim do danas mi na mail nije poslata avio kartra. Molim vas da mi pomognete da mi karta koju sam platio bude dostavljena na moj mail

ODGOVOR

Proverom smo utvrdili da ste avio kartu kupili direktno na sajtu avio kompanije, a ne kod nas na sajtu. Samim tim mi nažalost nemamo uvid u karte koje su kupljene na drugim portalima već samo za naše.

WizzAir call centar

Najbolje je da se obratite direktno kompaniji i utvrdite zašto vam nisu poslali kartu. Broj korisničke podrške je 0900232321, a minut se tarifira po ceni od 60 dinara. Pripremite sve detalje putovanja i karticu da vam razgovor traje kraće i što pre dobijete informaciju.

Kupovina Wizz Air avio karata

Kada sledeći put bude odlučili da putujete avio karte možete kupiti kod nas na linku Putovanja za ceo svet.

CTA-rezervisi-avio-kartu

Na našem sajtu su garantovano najniže cene, a pružamo vam korisničku podršku 24/7/365 dana preko besplatnog broja 0800085085 preko nedelje ili 062280029 vikendom.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA