Wizzair avio karte

Da li Wizz Air ima avio karte za let do Pariza? Potreban mi je jedna avio karta za polazak 20.07, a povratak za mesec dana. Interesuje me cena najjeftinije avionske karte?

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Pariz se kreće od 130€ za jednu odraslu osobu. U cenu karte su uključene sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm. Let je direktan, avio kompanije Wizz Air

Da pogledate ponudu i online rezervišete let kliknite na Wizz Air let Beograd Pariz

Instrukcije: Za Beograd unesite BEG, a za Pariz unesite PAR.

cta pogledaj letove

Rezervacija avionske karte

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa uslov je da putovanje bude 14 dana pre datuma polaska i u tom slučaju pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Možete nam poslati i poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Direktno na sajtu jedina mogućnost plaćanja je Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Kada ukucate željene datume u pretragu i ne dobijete ovu cenu, to znači da su karte po ovoj ceni prodate. Cene karata koje dobijete preko pretraživača na sajtu su najniže trenutne cene i možete ih rezervisati.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA