Wizz air Beograd Gothenburg

Postovani, pregledao sam vasu stranicu wizzair.com i naso sam let 22. novembar koji kosta 3.399 dinara ali mi pise da je to cena od Beograda za Gothenburg a cena od Getenburga za Beograd je oko 6 hiljade, hteo bih da uzmem povratnu kartu pa me interesuje da li moram da platim te obe cifre dakle tih 3.399 din i 6 hiljade ili mogu da dobijem kartu za 3.399 din pa da platim povratak u Getenburg tih 6000. Ne razumem malo me zbunjuje pa zelim vasu pomoc. Unapred hvala.

ODGOVOR

Mi smo internet portal www.aerogaga.com i nismo wizzair.com, ali svakako možete kupiti karte za low cost na našem portalu. Moja ppreporuka je da ako ste videlu tu cenu najbolje da kupite povratnu avio kartu jer se svakako više isplati. Cene se stalno menjaju. Što znači ako sada kupite samo jedan pravac Beograd Geteborg po ceni koju ste videli od 3.399 dinara, ne garantujemo vam da ćete kasnije pravac Geteborg beograd moći da kupite po ceni od 6000 dinara, zato je najbolje da sada kupite oba pravcu po ukupnoj ceni od 9.399 dinara.

U cenu karte uračunat je samo ručni prtljag, predati prtljag dodatno se naplaćuje i cena je od 20€ po pravcu.

Da pogledate ponudu letova i online kupite kartu kliknite na link Beograd Geteborg

S obzirom da je let low cost kompanijom plaćanje možete obaviti jedino Visa ili Master karticom

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, tokom praznika i vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Nemačku. Uverite se u to na linku Garancija

Jeftin smeštaj pogledajte na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde (putno osiguranje važi samo za državljane Srbije). U toku je naša promo akcija sa portalom booking.com pa su cene još niže.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA