Wizz Air, Beograd Malmo

Molim vas da mi dostavite najbolju ponudu za avio karte Tuzla - Malme u periodu april - maj  (period putovanja). Nas je dvoje odraslih i troje djece (15,11 i 1,5 godina). Ostali bi u Svedskoj 7 - 10 dana. Hvala.

ODGOVOR

Na relaciji Tuzla Malme nema letova. Jedino postoji let iz Beograda. Cena najjeftinije povratne avio karte za jednu odraslu osobu iznosi 101€. Deca od 2 do 14 godina plaćaju 96€. Let obavlja low cost avio kompanija Wizz Air. U cenu karte su uključene sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25 cm. Veliki prtljag se naplaćuje oko 30€ po pravcu.

Da pogledate ponudu i online kupite kartu kliknite na Beograd Malme

Pošto je let za danas avio kartu možete kupiti samo kreditnom karticom Visa ili Master direktno na našem sajtu. Bitno je da se pre kupovine karte registrujete na naš sajt i preko svog naloga krenete u postupak pravljenja rezervacije i kupovine.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u toku pravljenja rezervacije možete da pozovete i korisničku podršku na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).
Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli- u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA