Wizz Air direktno do Geteborga

Interesuje me cena povratne karte za Geteborg, u Julu mesecu. Oko 15 članova, dvoje starijih i deca od 12,13 godina. Hvala

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd Geteborg za jednu odraslu osobu iznosi 140€. Deca od 2 do 14 godina plaćaju istu cenu kao i odrasla osoba. U cenu su uključene sve aerodromske takse i ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25 cm. Dodatna velika torba se plaća do 30€ po pravcu. Let obavlja lowcost avio kompanija Wizz Air

Da pogledate ponudu i online rezervišete let kliknite na Beograd Geteborg

Avio karte za let kompanijom Wizzair kupuju se Visa ili Master karticom na sajtu.

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni).

Za rezervacije možete da pozovete i korisničku podršku na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).
Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi.

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli- u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA