Wizz Air povratna avio karta Beograd Malme

Koliko kosta karta povratna za Malme iz Beograda 14.8, povratak 24.8?

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Beograd Malme za željeni datum iznosi 289€. Let je direktni, a prevoznik je low costa vio kompanija Wizz Air

U cenu karte su uključene sve aerodromske takse i nemate dodatnih troškova. Ručni prtljag je takođe uključen u cenu, a ukoliko želite dodatnu torbu morate da doplatite oko 60€ za oba pravca.

Da pogledate ponudu i online rezervišete let kliknite na Wizz Air let Beograd Malmo
Instrukcije: Za Beograd unesite BEG, a za Malmo unesite MMA.

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa uslov je da putovanje bude 14 dana pre datuma polaska i u tom slučaju pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Možete nam poslati i poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Kada ukucate željene datume u pretragu i ne dobijete ovu cenu, to znači da su karte po ovoj ceni prodate. Cene karata koje dobijete preko pretraživača na sajtu su najniže trenutne cene i možete ih rezervisati.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA