Wizz air let Niš Malme

Kada počinje let Nis Malme i koja je cena?

ODGOVOR

Letovi na relaciji Niš Malme počinju 25. juna i najjeftinije povratne avionske karte se kreću od 65€. Let je direktan, avio kompanije Wizz Air

Da pogledate ponudu i online rezervišete let kliknite na link Letovi Niš Malme

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Možete nam poslati i poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna nacina placanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Švedskoj - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA