Wizzair beograd Pariza

Karta u jednom pravcu Beograd Paris sa svim taksama. Hvala sto pre i sto jeftinije!

ODGOVOR

Najniža cena je za polazak 01. septembra. Cena za Wizzair let bez prtljaga je 199€. Let je direktan, avio kompanije Wizz Air

Kartu za ovaj let možete kupiti preko linka Beograd Pariz

Detalji leta: Izmedju Beograda i Pariza udaljenost je 1439 km.
Koordinate: BEG Beograd (44°49'06"N 20°18'33"E) PAR Pariz (48°52'N 2°20'E).

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa uslov je da putovanje bude 14 dana pre datuma polaska i u tom slučaju pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas!

Pošto je let za danas avio kartu možete kupiti samo kreditnom karticom Visa ili Master direktno na našem sajtu. Bitno je da se pre kupovine karte registrujete na naš sajt i preko svog naloga krenete u postupak pravljenja rezervacije i kupovine.

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Kada ukucate željene datume u pretragu i ne dobijete ovu cenu, to znači da su karte po ovoj ceni prodate. Cene karata koje dobijete preko pretraživača na sajtu su najniže trenutne cene i možete ih rezervisati.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA