Wizz Air Nis Bazel cena karte u jednom pravcu

Poštovanje,

Koliko bi iznosila cena karte na relaciji Niš Bazel, jedan pravac, sa jednom torbom, malim ručnim prtljagom i sam ću se čekirati na let putem interneta. Takođe želim dodatnu uslugu extra leg room jer sam visok 208cm. Kompanija koja vozi je Wizz Air, a interesuje me cena za 10. ili 11. jul.

Unapred hvala!

ODGOVOR

Cena karte u jednom pravcu kreće se od 39€. U cenu karte uračunate su sve takse i ručni prtljag dimenzije 42x32x25cm.
Ukoliko imate i veliki prtljag za čekiranje doplata je 30€ po pravcu i prtljag ne sme da pređe 32 kg.

Doplata za dodatni prostor za noge je 1200 dinara.

Avio kartu za planirano putovanje rezervišite na linku Niš Bazel
Napomena: Za Niš unesite INI, a za Bazel unesite MLH(aerodrom je Mulhouse).

Ukoliko ne možete da pronađete let koji vam odgovara ili želite da platite avio kartu preko računa pošaljite nam mail na info@aerogaga.com i u njemu: ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon (najbolje mobilni) ili nas pozovite na 062-280029 i mi ćemo uraditi rezervaciju za vas.

Ako radite rezervaciju preko sajta, moguće je plaćanje samo Visa ili Master karticom. Nije moguće rezervisati kartu, a naknadno je platiti jer sve ide u istom koraku (rezervacija i kupovina).

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri cemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna nacina placanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Nakon kupovine obavezno proverite kartu na linku Moje rezervacije

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Bazelu - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA