placanje visa master amex karticom

Plaćanje avio karata Visa, Master i American Express karticom

 

visa-master-amex

Avionske karte rezervisane preko sajta www.aerogaga.com možete platiti putem Interneta platnim karticama Visa, American Express ili MasterCard.
Potrebno je samo da proverite kod banke koja je izdala karticu da li ona podržava plaćanje preko Interneta.

Uputstvo: registrujete se prvo na sajtu a onda odaberite plaćanja Visa/Master/American Express kartica i bićete preusmereni na sigurnosni server Banke Intesa na kome ćete obaviti plaćanje (na linku Banca Intesa internet prodajna mesta pogledajte listu svih klijenata sa kojima banka ima potpisan ugovor za online plaćanja).

Nakon uspešno obavljene transakcije i plaćene karte banka odmah nama šalje potvrdu da je sve uspešno završeno i mi vam na mail dostavljamo elektronsku kartu.

Napomena: prikazana cena na sajtu je konačna sa svim uračunatim taksama i prtljagom tako da će vaša kartica biti zadužena za navedeni iznos. 

Plaćanje vikendom i iz inostranstva

Kako platni promet i banke ne rade vikendom, a vi tada želite da rezervišete avio karte Visa i Master kartice su u tom slučaju jedina mogućnost. Takođe, ukoliko ne živite u Srbiji, avio karte možete isključivo platiti Visa, American Express ili Master karticom

 Ostale metode plaćanja