Sezonski letovi

Sezonski letovi do Krfa

Posetite ostrvo koje svojim prelepim peščanim plažama i kristalno čistim morem obećava nezaboravan odmor. Rezervišite avio kartu i hotel online i uživajte u lepotama.

Skijatos - Sezonski letovi

Skijatos je poznat po dugim peščanim plažama, kristalno čistim morem i gustom borovom šumom. Ako želite da posetite ovo mesto nudimo vam avio karte i hotele po najnižim cenama.

Bodrum - Sezonski let

Ukoliko planirate da ove godine letujete u Bodrumu predlažemo vam avio kartu za čarter let po ceni od 199€. Zahtev za rezervaciju karte pošaljite mail-om na info@aerogaga.com.

Egipat, Hurgada - čarter let

Egipat nisu samo piramide i kulturno istorijski spomenici, već je to i predivno Crveno more, ronjenje, interesantan noćni život, liksuzni hoteli i restorani. Hurgada, biser Egipatske obale.

Čarter let Kalabria

Italija je nadaleko poznata kao zemlja u obliku čizme, a Kalabrija je najzaslužnija za taj oblik, ona je sam „vrh čizme“ a ujedno je i regija sa najlepšim peščanim plažama od belog peska koje u kombinaciji sa tirkiznom bojom vode i autentičnim gradovima pruža jedinstven doživljaj svim posetiocima.