Wizz Air

wizz-air-online-check-in

Online check in - čekiranje putem interneta za letove preko low cost avio kompanije Wizz Air je dostupno između 48 sati i 3 sata pre zakazanog vremena polaska leta. Kliknite ovde kako biste se čekirali putem interneta.

Video uputstvo kako da se čekirate online

   

Savetujemo vam da tokom online check in-a (online čekiranja na let) uporedo pratite detaljno uputstvo u nastavku koje smo kreirali za vas.

PRVI KORAK- PRONAĐITE SVOJU REZERVACIJU

Idite na sajt avio kompanije Wizz Air i potražite odeljak za čekiranje putem interneta. 

1. Na HomePageu se nalazi checkin u gornjem desnom uglu

wizzair-login

2. Izaberite čekiranje i unesite broj rezervacije i prezime. Uvek navedite prezime putnika onako kako je navedeno u rezeravaciji i ne koristite posebne znakove.

wizzair-checkin

Zatim pristupate čekiranju i prelazite na korak 2.

DRUGI KORAK - PODACI O PUTNIKU I PRTLJAGU

Proverite ime i prezime putnika, kao i velčinu i broj komada prtljaga, pa kliknite na dugme CHECK IN. Unesite podatke putnika, ime, prezime, i podatke iz pasoša. Takođe možete da dodate prtljag prilikom čekiranja, ali je uvek skuplje nego prilikom kupovine avionske karte. Ali ne zaboravite da je jeftinije nego da kupite na aerodromu pre leta. 

wizzair-checkin

TREĆI KORAK - IZABERITE SEDIŠTE

Izaberite sedište - automatski vam je dodeljeno neko sedište po određenoj ceni. Kliknite na SKIP RECOMENDATION. Klikom na plan sedišta možete da promenite broj sedište uz dodatnu naknadu.

wizzair-sediste

ČETVRTI KORAK - KUPITE DODATNE USLUGE

Prioritetno ukrcavanje, čekiranje na aerodromu, SMS poruka sa detaljima leta - i još mnoge pogodnosti možete kupiti na ovoj stranici, a u zagradi su navedene cene. Kliknite na dugme ADD SERVICES. 

dodatne-usluge-wizzair

PRE PUTA, PROVERITE DA LI STE URADILI SLEDEĆE:

- odštampali ste kartu za ukrcavanje za let kojim putujete
- bar kod odštampan na karti za ukrcavanje mora da bude vidljiv i jasan
- svaka karta za ukrcavanje (ukoliko ima više putnika) mora da bude odštampana na odvojenoj A4 stranici

Posle čekiranja putem interneta i dalje je moguće da unosite promene, da izmenite rezervaciju ili kupite dodatne usluge. Ako kupite dodatnu uslugu nakon već odrađenog čekiranja, morate ponovo da odštampate kartu za ukrcavanje.

Možete se čekirati i putem online Wizz Air aplikacije (dostupna je i za Andorid iza iOs platformu). Video tutorijal o online čekiranju pogledajte ovde.

NAPOMENA: Na aerodromima koji ne podržavaju online check in, čekiranje na aerodromu je besplatno i ne podleže novčanoj naknadi, sve dok opcija online čekiranja ne bude uvedena. U pitanju su sledeći aerodromi:

 • Dubai (sao do Budimpešte)
 • Hurgadaž
 • Antalija
 • Istanbul
 • Krf
 • Palma de Majorka
 • Kutaisi
 • Saragosa 
 • Lisabon

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

 • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
 • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
 • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
 • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Komentari (5)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Marija Perisic 26.09.2019

Ocena:

Dobro veče, čekirala sam se i sve je ok, ali me zanima da li treba odmah da se čekiram i za povratak ili to treba da odradim 48h pre povratka?

AeroGaga avionske karte 06.12.2019

Ocena:

Čekiranje se otvara 48h pre polaska, tako da je ranije čekiranje moguće jedino ukoliko platite. Ako na putovanju nemate gde da odštampate možete skinuti wizzair aplikaciju i sačuvati bording u formatu za telefon (aplikaciju), pa će vam samo aparatom očitati direktno sa telefona.

Za naredno putovanja avionske karte pogledajte na linku WIZZAIR LET

Vladimir 18.09.2019

Ocena:

Čekirali smo se preko Wizz Air sajta za oba pravca pošto sam kupila sedišta unapred. Na karti za odlazak iz Beograda piše da se moramo čekirati na aerodromu zbog provere dokumenata pošto nismo u Evropskoj Uniji, a na karti za povratak postoji barcode, pa me zanima da li će nam naplatiti čekiranje u Beogradu i da li je sve to u redu?

Mirjana Balac 08.04.2019

Ocena:

Kada se otvara čekiranje kod kompanije Wizz Air?

aerogaga 09.04.2019

Ocena:

Kod low cost kompanije Wizz Air čekiranje online je obavezno i otvara se tačno 48 sati pre leta. Potrebno je da unesete sve podatke iz pasoša i odštampate bording kartu.

Kompletnu ponudu Wizz Air letova pogledajte OVDE