Let Brisel Podgorica Adem Redzepović

Dobar dan. Želim da vas pitam koliko košta avio karta iz Brisela za Podgoricu, za dve odrasle osobe i za jedno dete od 2 godine. Imate li let vikendom u mesecu januaru (15. januar), a interesuju me karte u jednom pravcu. Hvala unapred.

ODGOVOR

Aerogaga je sajt za prodaju avionskih karata preko interneta za sve svetske avio kompanije. U svojoj ponudi imamo letove na relaciji Brisel Podgorica svakoga dana, samo se cene međusobno mogu dosta razlikovati, zavisno od datuma putovanja.

Za let od Brisela do Podgorice u jednom pravcu najpovoljnija cena za 3 avionske karte koju sam vam pronašla ukupno iznosi 74.093 dinara. U ovu cenu su uračunate sve takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove (cena karte za dete starosti 2-11 godina iznosi 21.045 dinara, a za odraslu osobu 26.524 dinara).

Ovaj let obavlja avio kompanija Adria Airways, preko Ljubljane.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let iz Brisela za Podgoricu

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite me radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Jeftini smeštaj potražite na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA