Hoteli

Hoteli u Petrovcu

Na pola puta između Budve i Bara smešten je Petrovac. Letovalište koje je poznato po svojim vrhunsko čistim plažama i zelenim parkovima.

Hoteli u Bečićima

Plaža u Bečićima je duga skoro 2km i smatra se da je najlepša u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Hotelski smeštaj za planirani period putovanja rezervišite online na sajtu.

Hoteli u Tivtu

U centralnom delu bokokotorskog zaliva nalazi se Tivat, mesto koje svake godine privlači ogroman broj turista. Brojni kulturni programi, razne feste, sportska dešavanja postala su sinonim grada.

Herceg Novi hoteli

Herceg Novi je grad prepoznatljiv po mimozama i brojnim stepenicama. Takođe ovo je mesto koje ima najviše sunčanih dana u godini pa se drugačije naziva i grad Sunca.

Hoteli u Budvi

Budva je savršeno mesto za sve one koji su željni letnje avanture i dobrog provoda. Smatra se da je ovo najluksuznije mesto na crnogorskom primorju.

Hoteli u Splitu

Split je grad živog dalmatinskog duha koji kombinuje tradiciju i urbani život. Za žitelje ovog grada kažu da žive pomalo sporim tempom, stoga zateknete li se u splitskim uličicama, restoranima i kafeteriama prepunih ljudima, svaki dan imaćete utisak kao da je praznik!

Hoteli u Dubrovniku

Dubrovnik je jedna od nekoliko najprestižnijih, najlepših i najinteresantnijih turističkih destinacija ovog dela sveta. Zbog svoje lepote i jedinstvene renesansne arhitekture poznat je i pod nazivom "biser Jadrana".

Hoteli u Puli

Pula je najznačajnija i najveća luka u Istri, a u novije vreme i pravo turističko blago. Pruža velike mogućnosti za turistički odmor, jer je, uz dobro opremljene hotele, turistička ponuda obogaćena mnogobrojnim terenima za sport, rekreaciju i zabavu kao i organizacijom raznovrsnih izleta.