Hoteli

Hoteli na Mikonosu

Vrlo popularno mesto za bogate i poznate ljude iz celog sveta. Južni deo ostrva je prepun fantastičnih plaža i u ovom delu vetar ne duva uopšte, dok su severne plaže vrlo vetrovite i one privlače surfere koji uživaju uz najpogodnije uslove za svoj sport.

Hoteli na Santoriniju

Santorini je jedno od najvećih i najlepših ostrva na Egejskom moru. Zbog svoje lepote i bogatog noćnog života svake godine privlači veliki broj turista.

Hoteli na Malti

Malo i gusto naseljeno ostrvo koje se nalazi u sred Sredozemnog mora godinama je bilo privlačno za turiste iz celog sveta.
Ako je ovo mesto vaš izbor za leto 2013 rezervišite odmah hotel i avionsku kartu za planirani datum putovanja.

Hoteli na Krfu

Za Krf se se kaže da je najzelenije ostrvo Mediterana. Zahvaljujući lepoj klimi, ostrvo je bogato četinarskim šumama, maslinama, tropskim cvećem. Pored svojih fascinantnih prirodnih lepota i čistih plaža za svačiji ukus na Krfu se nalaze i brojni barovi koji garantuju vrhunski provod.

Hoteli u Parizu

Pariz, Grad svetlosti, grad ljubavi, grad mode, grad umetnosti, sve ovo je i više nego dovoljan razlog zbog čega bi ovo mesto trebalo da bude vaš izbor za naredno putovanje.

Hoteli u Londonu

London, ovo ime privlači milione posetilaca iz različitih krajeva sveta. Dovoljno i šetati ulicama i osećati kako funkcionise taj ogromni grad.

Hoteli u Rimu

Ovaj "večni grad" je jedinstven u svetu po stotinama muzeja, crkava, arheoloških nalazišta, galerija, spomenika i prelepih fontana. Ovaj grad svakako treba doživeti jer se nikako ne može rečima opisati.

Hoteli u Istanbulu

Prostire se na dva kontinenta, ima odličan geostrateški položaj i zbog toga je poprište najvećih bitaka i mesto gde su se sudarale civilizacije.

Hoteli u Frankfurtu

Frankfurt na Majni jedan je od najbogatijih gradova Evrope, bankarski i kulturni centar i jedan od najvažnijih finansijskih tržišta. Grad je svima poznat kao veliko prometno središte pa je odlično povezan sa svim velikim evropskim gradovima.

Hoteli u Cirihu

Ukoliko planirate da posetite grad sireva, čokolade, satova i banaka pripremili smo za vas veliku ponudu smeštaja po odličnim cenama.