Australijska ambasada

australijska-ambasada
Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd.
Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409. Telefon i faks za vize i imigraciju je 011/3303441.

Radno vreme ambasade je svakog dana od 08:30h do 16:30h osim subote i nedelje i državnih praznika.

U ambasadi u Beogradu se obrađuju zahtevi za dobijanje vize i za građane sledećih zemalja: Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Dokumenta neophodna za dobijanje australijske vize:

  • Važeći pasoš koji mora biti potpisan, imati praznu stranu i važiti minimum 3 meseca po isteku vize.
  • Fotokopija prve strane pasoša i prethodnih viza, stari pasoš na uvid i 1 novija fotografija pasoškog formata
  • Polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje možete online kupiti ovde
  • Potvrda o posedovanju deviznih sredstava tokom boravka (dokaz o kupovini valute, stanje na deviznom računu, devizna potvrda o podizanju gotovine sa računa i sl.) i 35 eur taksa za vizu

Više detalja o potrebnim dokumentima za dobijanje vize možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu ambasade kliknite ovde

 Avio karte za Australiju

Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn. 

Potrebne podatke za izdavanje avionske karte za prekookeanske letove možete pročitati na linku Prekookeanski letovi
Upustvo kako da online kupite karte pročitajte na linku Online kupovina

 

Komentari (521)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Aerogaga AvionskeKarte 19.01.2016

Ocena:

Cena povratne karte do Melburna iznosi 132.193 dinara po putniku, dok je ukupna cena za 3 putnika 396.579 dinara. Let je sa presedanjem u Amsterdamu i Abu Dabiju, a avio kompanija je KLM. Online rezervaciju možete izvršiti na linku Beograd Melburn

Jano Havjar 17.01.2016

Ocena:

Interesuje me cena povratne karte do Melburna početkom marta meseca. U pitanju su 3-4 karte. S Poštovanjem.

Milojko 17.10.2015

Ocena:

E slatko sam se ismejao citajuci komentare, tj. pitanja kako da se odsele u Australiju. I niko ne kapira da je ovo sajt za prodaju karata, a ne servis za imigraciju! :))))))

Jelena Arsić 30.08.2015

Ocena:

Poštovani, zanima me porodična Iseljenička viza za Australiu imam 38, a suprug 40 godina. Imamo i dve kćerke, od 10 i 2,5 godina. Po struci sam poljoprivredni tehničar, mada sam više od 10 godina radila kao trgovac. Suprug je po zanimanju građevinski tehničar, ali je proteklih 15 godina u IT sektoru (održavanje), i firmopisac. Bila bih zahvalna da mi odgovorite kakvi su naši izgledi za Iseljeničku vizu u Australiu?! Jelena

AerogagaAvionske karte 31.08.2015

Ocena:

Mi se isključivo bavimo prodajom avio karata online i na našem sajtu www.aerogaga.com preko pretraživača možete rezervisati avio karte za željeno putovanje. Za vize se morate obratiti direktno ambasadi.

sasa kostic 13.07.2015

Ocena:

Pitao bi za iseljenicku vizu moje porodice u Australiju sta mi sve treba i koliko se ona ceka?

AerogagaAvionske karte 23.07.2015

Ocena:

Mi smo online agencija za prodaju avio karata online. Za vizu se morate obratit direktno ambasadi, a putem našeg pretraživača na sajtu www.aerogaga.com možete kupiti avio kartu do Australije.

Sredo Stojanovic 17.06.2015

Ocena:

Pozdrav
zanima me kolika je cena avio karte iz Beograda do Sidneja?
lep pozdrav vama.

Aerogaga avio karte 17.06.2015

Ocena:

Cena povratne avio karte kreće se oko 1000 evra, ali ona varira od datuma putovanja tj. planiranog boravka u Sidneju. Garantujemo vam da su na našem sajtu cene najjeftinije za letove do Sidneja.

Kliknite na link www.aerogaga.com - za Beograd unesite BEG, za Sidney SYD i datume putovanja pa ćete moći online da rezervišete avio karte. Preporučujem vam Etihad Airways let jer najkraće traje, imaju najudobnije avione i dobre cene do Sidneja

Marko Vujičić 30.03.2015

Ocena:

Pozdrav, dobio sam pozitivan odgovor od agencije iz Sidneja koja je završavala za mene biznis vizu 457. Posjedujem informaciju da su se stekli uslovi za moje angažovanje u restoranu Voulez Vous koji treba po mom dolasku da počne sa radom. Molim Vas odgovorite nam da li su se stekli uslovi da mogu da planiram odlazak za Sidnej. S poštovanjem.

AeroGaga avionske karte 02.04.2015

Ocena:

Mi smo internet portal koji se bavi prodajom avio karata online. Na našem sajtu www.aerogaga.com možete kupiti avio karte za let do Sindeja. Za ostale informacije kontaktirajte službe koje su za to zadužene.

Radmila Katic 18.03.2015

Ocena:

Zovem se Radmila imam 31 god, radila bih kao higijenicarka u Australiskoj ambasadi jer imam iskustva u tom poslu. Komunikativna sam osoba i precizna u poslu! Molim vas da me kontaktirate na emajl.

AeroGaga avionske karte 23.03.2015

Ocena:

Mi smo online sajt za prodaju avio karata. Za svu vrstu poslova u ambasadi morate se obratiti lično njima. Na linku Australijska ambasada imate kontakt telefone.

Sekula Jerkovic 10.03.2015

Ocena:

Preselio bi se u Australiju porodicno u neko ruralno mesto gde postoji radnih mesta za zidare, tesare ili profesionalne vozace. Imam suprugu i dvoje dece ona je po zanimanju trgovac i odlicno govori, cita i pise engleski jezik ja slabije od nje govorim engleski mozete li mi odgovoriti da li postoje takva mesta gde trebaju nasi zanati i na koji nacin da apliciram. Unapred zahvalan.

AeroGaga avionske karte 11.03.2015

Ocena:

Na našem sajtu www.aerogaga.com možete rezervisati avio karte za Australiju. Za sve informacije u vezi zapošljavanja i preseljenja, morate se obratiti službama koje su nadležne za to.

Jasmina Maurovic 06.03.2015

Ocena:

Ako je neko ozenjen drzavljanom Australije, koliko se ceka viza za odlazak?

AeroGaga avionske karte 11.03.2015

Ocena:

Mi smo online portal za prodaju avio karata. Za informacije vezane za vize morate se obratiti direktno ambasadi Australije. Rezervišite avio karte na www.aerogaga.com