Australijska ambasada

australijska-ambasada
Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd.
Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409. Telefon i faks za vize i imigraciju je 011/3303441.

Radno vreme ambasade je svakog dana od 08:30h do 16:30h osim subote i nedelje i državnih praznika.

U ambasadi u Beogradu se obrađuju zahtevi za dobijanje vize i za građane sledećih zemalja: Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Dokumenta neophodna za dobijanje australijske vize:

  • Važeći pasoš koji mora biti potpisan, imati praznu stranu i važiti minimum 3 meseca po isteku vize.
  • Fotokopija prve strane pasoša i prethodnih viza, stari pasoš na uvid i 1 novija fotografija pasoškog formata
  • Polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje možete online kupiti ovde
  • Potvrda o posedovanju deviznih sredstava tokom boravka (dokaz o kupovini valute, stanje na deviznom računu, devizna potvrda o podizanju gotovine sa računa i sl.) i 35 eur taksa za vizu

Više detalja o potrebnim dokumentima za dobijanje vize možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu ambasade kliknite ovde

 Avio karte za Australiju

Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn. 

Potrebne podatke za izdavanje avionske karte za prekookeanske letove možete pročitati na linku Prekookeanski letovi
Upustvo kako da online kupite karte pročitajte na linku Online kupovina

 

Komentari (521)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Marko I 24.08.2013

Ocena:

Veliki pozdrav imam 23 godine i zavrsio sam srednju skolu za fizioterapeuta i visoku zdravstvenu za smer strukovni fizioterapeut.
Interesuje me da li ima posla za ovu struku u Australiji? Nadam se da ce mi neko odgovoriti.
Srdacan pozdrav!

AeroGaga avionske karte 10.09.2013

Ocena:

Zaista nemamo odgovor na vaše pitanje jer se bavimo samo prodajom avio karata.
Preko linka Jeftini letovi možete online rezervisati avio kartu za planirano putovanje

Aleksandar T 22.08.2013

Ocena:

Po zanimanju sam struk. inz. geodezije trenutno bez posla.
Zeleo bih ziveti i raditi u Australiji pa me shodno tome zanima kakve su mi sanse i gde mogu naci spisak (u koliko postoji) poslova koji su trazeni u Australiji. Imam 37 god.

AeroGaga avionske karte 22.08.2013

Ocena:

Za više detalja o vizama obratite se ambasadi na gore navedenu adresu ili posetite link Vize za Australiju.
Što se tiče poslova zaista nemamo podatke o traženim zanimanjima.

Tihomir Kotre 22.08.2013

Ocena:

Po struci sam Gradjevinski inzenjer, imam 32 godine i vise od 3 godine iskustva kao inzenjer sto terenskog sto kancelarijskog posla. Interesuje me da li su u Australili potrebni kadrovi mog profila, i kako najlakse dobiti vizu. Nisam procitao sve komentare, pa mozda postavljam ponovo ovo pitanje, ali kako naci sponzora koji bi ti poslao poziv.
Koliko sam u tom slucaju vezan za tog sponzora, da li sam duzan da za tog poslodavca radim trajno ili je posle odredjenog vremena moguce menjati posao i posle kog.

AeroGaga avionske karte 22.08.2013

Ocena:

Zaista nemamo odgovor na sva vaša pitanja jer se bavimo samo prodajom avio karata.
Ukoliko dobijete vizu, avio kartu za planirani datum putovanja rezervišite na linku Let do Australije

Ajeti Driton 21.08.2013

Ocena:

Ja sam specialista klinicke biohemije, zavrsio sam fakultet i specializaciju u Tirani,inace sam iz Preseva. Trazim posao u Australiju. Poznajem Engleski jezik i mnogo dobro moju profesiju kao Biohemicar. Imam nostrifikaciju diplome fakulteta u Beogradu.Kako treba postupati za dobijanje vize za Australiju.
Pozdrav

Tatjana Mutic 19.08.2013

Ocena:

Postovani,
interesuje me mogucnost odlaska u Australiju, zbog trazenja posla, ja sam dr. stomatolog sa iskustvom po zanimanju i imam 33 godine.
Unapred hvala.

Aerogaga avio karte 20.08.2013

Ocena:

Možete da odete, ali vam je neophodna radna viza za koju morate aplicirati direktno u ambasadi Australije. Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: SidnejMelburnPertKanberaBrizbejn.

Dragana Vlajic 19.08.2013

Ocena:

Suprug i ja imamo 25 godina, imam sina od godinu dana, engleski jezik ne znamo. Hteli bi da odemo u Australiju i tamo da radimo i živimo, jer smo čuli da vrše naseljavanje stanovnika. Zanima nas jel to tačno da vrše naseljavanje stanovnika i šta nam treba od papira kome da se obratimo?

Aerogaga avio karte 20.08.2013

Ocena:

Morate se obratiti ambasadi Australije i sve detalje možete dobiti od njih. Kada dobijete iseljeničku vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: SidnejMelburnPertKanberaBrizbejn.

Sasa Manojlovic 17.08.2013

Ocena:

Postovani,
Interesuje me da li postoji mogucnost odlaska u Australiju u paru? Ja i cura bismo htjeli da radimo - zaradimo nesto novca, upoznamo kulturu, i usavrsimo jezik, te se nakon pola god. vratimo u CG (ja sam student)? Interesuje me kakve su nam sanse? Svako dobro.
Pozdrav iz Crne Gore.

Aerogaga avionske karte 20.08.2013

Ocena:

Možete otići u Australiju u paru, ali da bi mogli da radite neophodno je da imate radne vize. Kada dobijete vize, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: SidnejMelburnPertKanberaBrizbejn.

Vojvoda Baron 15.08.2013

Ocena:

Poštovani
zainteresovan sam za rad u Australijskim rudnicima, pa mi recite koja je procedura i koji su uslovi za dobijanje posla!
Srdačan pozdrav.
Hvala unapred.

Aerogaga avionske karte 20.08.2013

Ocena:

Morate kontaktirati rudnik u kome želite da radite i oni će vam dati sve informacije pod kojim uslovom možete da se zaposlite. Kada budete dobili posao, potrebno je da u ambasadi aplicirate za dobijanje radne vize. Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: SidnejMelburnPertKanberaBrizbejn.

Shoshonatz 13.08.2013

Ocena:

Evo jos da dodam svima koji su zainteresovani za imigraciju u Australiju, da pre svega provere na ovom URL, da li postoji neka viza za koju su podobni. Jednostavnim unosom vlastitih podataka (ili anonimno, upisite bilo koje ime i prezime) suzit cete mogucnost odabira odgovarajuce vize. Svima puno srece zelim......

AeroGaga Avionske Karte 23.05.2016

Ocena:

Mi smo portal za online prodaju avio karata, za iseljeničku vizu i posao u Australiji morate da kontaktirate ambasadu.

Avio kartu možete rezervisati na linku Let do Australije

Biljana Miljevic 22.05.2016

Ocena:

Imam dosta nekretnina u Beogradu koje bih prodala i otišla u Australiju kod prijateljice da živim. Imam 50 godina i sposobna sam za sve vrste zenskih poslova. Da li bi me primili i kakvu vizu bih mogla tražiti?

AeroGaga avionske karte 13.08.2013

Ocena:

Hvala :-)

Nikola Milivojša 12.08.2013

Ocena:

Poštovani;
Imam 42 godine, a po zanimanju sam diplomirani ekonomista. Moja 35-godišnja supruga je trgovac. Koristim se engleskim jezikom (pisana komunikacija je bolja od usmene). Imamo četvero djece, tri sina i jednu kćerku, od kojih troje pohađaju školu. Dvoje djece uči engleski jezik. Zanimaju me, kakve su naše šanse za trajno iseljenje iz BiH, odnosno useljenje u Australiju?
Hvala!

AeroGaga avionske karte 13.08.2013

Ocena:

Šanse sigurno postoje, ali morate se obratiti direktno ambasadi Australije radi obezbeđenja dokumentacije