Australijska ambasada

australijska-ambasada
Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd.
Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409. Telefon i faks za vize i imigraciju je 011/3303441.

Radno vreme ambasade je svakog dana od 08:30h do 16:30h osim subote i nedelje i državnih praznika.

U ambasadi u Beogradu se obrađuju zahtevi za dobijanje vize i za građane sledećih zemalja: Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Dokumenta neophodna za dobijanje australijske vize:

  • Važeći pasoš koji mora biti potpisan, imati praznu stranu i važiti minimum 3 meseca po isteku vize.
  • Fotokopija prve strane pasoša i prethodnih viza, stari pasoš na uvid i 1 novija fotografija pasoškog formata
  • Polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja koje možete online kupiti ovde
  • Potvrda o posedovanju deviznih sredstava tokom boravka (dokaz o kupovini valute, stanje na deviznom računu, devizna potvrda o podizanju gotovine sa računa i sl.) i 35 eur taksa za vizu

Više detalja o potrebnim dokumentima za dobijanje vize možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu ambasade kliknite ovde

 Avio karte za Australiju

Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn. 

Potrebne podatke za izdavanje avionske karte za prekookeanske letove možete pročitati na linku Prekookeanski letovi
Upustvo kako da online kupite karte pročitajte na linku Online kupovina

 

Komentari (521)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Tuba Zeljko 31.03.2013

Ocena:

Da li postoji mogucnost odlaska u Australiju kao vozač teretnog vozilaa sa vizom Engleske. Već dve godine vožnje i vozim Englesku. Imam dvoje dece i kumove u Melburnu koji su zaduženi za smestaj i svu ostalu pomoc. Ako može pomoć neke vrste, pa bih se odužio.
Hvala i pozdrav

AeroGaga avionske karte 01.04.2013

Ocena:

@Filip Ivanovic Zaista nemamo podatke vezane za odlazak i život u Australiji jer se bavimo samo prodajom avio karata i ambasada je ustanova od koje možete dobiti sve precizne informacije. Kada dobijete vizu avio karte rezervišite preko linka Letovi do Australije

Filip Ivanovic 29.03.2013

Ocena:

Imam 24 godine ozenjen sam, supruga takodje 24 godine. Imamo zavrsenu srednju ekonomsku skolu i engleski solidno pricamo, da li vi imate preciznije informacije za nas kako otici ziveti i raditi u Australiji, a ne samo reci kako moramo ambasadu pozvati. Voleo bih vise informacija da saznam od vas pre nego sto pozovem ambasadu.
Najlepse hvala Filip!

AeroGaga avionske karte 25.03.2013

Ocena:

@Nermin Kukuruzovic Vlada pruža pomoć finansijsku kandidatima koji žele azil, pa se morate direktno obratiti ambasadi za početak da bi vam dali potrebne smernice. Kada budete rešili da putujete, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn.

AeroGaga avio karte 25.03.2013

Ocena:

@Dusan Radinovic Šanse svakako uvek postoje, ali je potrebno da pre svega aplicirate za vizu u ambasadi Australije. Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd. Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409.

Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za sve gradove u Australiji ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn.

Dusan Radinovic 25.03.2013

Ocena:

Zdravo
zanima ma me kako bi ja mogo otići za Australiju? Da li imam šanse posto imam 2 ujaka rodjena u Australiji i brata rodjenog tamo zive?

Nermin Kukuruzovic 25.03.2013

Ocena:

Kako da odem na azil u Australiju?
Državljanin sam BiH

Dragana Rakić 17.02.2015

Ocena:

Unapred hvala, samo me zanima kako se dobija azil za Australiju? U pitanju mlad bracni par sa detetom. Pasosi srpski. Pozdrav

Bekim Amza 24.11.2014

Ocena:

Kako mogu da dobijem azill u Australiju, imam rodjake tamo iz Makedonije sam.

Željko Živancevic 22.09.2014

Ocena:

Kako da dobijem Australijski azil drzavljanin sam Republike Srbije?

Srecko Milovanovic 29.08.2014

Ocena:

Zdravo,
kako otići na azil za Australiju? Sa Kosova sam.

Amir Bicic 09.08.2014

Ocena:

Kako da odem na azil u Australiju? Državljanin sam BiH.

Darko Jovic 29.03.2013

Ocena:

Pre nekoliko dana predao sam papire za turisticku vizu, odbili me glatko. Razlog je nemam posao i ne vodi se nikakva imovina na mene, rekli su mi da pokusam sponzorsku vizu, jer mi je otac ziveo u Melburnu 18 godina. Zna li ko šta o toj vizi, ima li ko iskustva?

Avionske karte za sve destinacije 22.03.2013

Ocena:

@Vladan Pre svega potrebno je da dobijete iseljeničku vizu. Za vizu morate kontaktirati direktno ambasadu na broj 011/3303441. Kada dobijete vizu, avio karte po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn.

Vladan 22.03.2013

Ocena:

Poštovani,
zanima me kako najlakše i najbrže da se naselim u Australiju. Imam 28 godina, oženjen, mašinski sam inžinjer (školovanan po Bolonji), radim kao staklorezac, radio sam kao precizni mehanicar na popravci uklophih satova i strujomera, bavim se auto staklima...