Informacije za putnike

Spisak avio kompanija sa besplatnim noćenjem

Ako volite uzimati letove sa malo dužim presedanjem kako biste bar na kratko posetili i neki drugi grad ili je jednostavno avio karta sa dužim presedanjem jeftinija, donosimo vam spisak kompanija koje nude besplatna noćenja, hranu ili neke druge pogodnosti usled dužeg presedanja.

Air France meet & greet usluga

Ako vam je potrebna pomoć na aerodromu Šarl de Gol, Orli u Parizu, Bordou ili Nici, Air France nudi uslugu meet & greete. Osoblje će vas sačekati i sprovesti kako biste stigli na vreme

Letovi iz Niša

U toku zimskog perioda pet puta nedeljno iz Niša preko Podgorice moći ćete da putujete do evropskih metropola: Rim, Pariz, Cirih, Frankfurt, Moskva

Qsuite usluga u bizni klasi

Od jula kreće implementacija Qsuite usluge koja pruža vrhunsku uslugu QR osoblja, komfor i privatnost, multifunkcionalna sedišta, medijski panel koji podržava sve funkcionalnosti potrebne kako za posao, tako i za zabavu tokom leta. A dobijate i PRVI FRANCUSKI LEŽAJ!

Tečnosti u ručnom prtljagu

Transfernim putnicima na aerogromu Nikola Tesla u Beogradu iz bezbednosnih razloga neće u ručnom prtljagu biti dozvoljen prenos tečnosti koje su kupljene na drugom aerodromu i zapakovane u kesu iz free shop-a, a čija je zapremina veća od 100ml.