ryan-air

Ryanair

  • ryanair-nis-berlin
  • ryanair-nis-milano
  • ryanair-nis-bratislava
ryanair-nis-berlin

Avio kompanija Ryanair uvodi novu liniju na relaciji Niš Krf od 04. Jula

Polasci avio kompanije Ryanair do Krfa su svake srede i nedelje.

Cena karte se kreće od 33,99€ po pravcu!

PONOVO KREĆU LETOVI IZ NIŠA:

Niš Malta od 4.juna - ponedeljak i petak

Niš Bergamo od 1. juna - utorak i subota

Niš Beč od 3. jula - utorak i subota

Prilikom pretrage letova unesite troslovni kod koji se nalazi pored imena grada.

 

Prtljag na Ryanair letu, NOVA PRAVILA!

Umesto 2 ručna prtljaga (pravilo koje je do sada važilo) u kabinu možete besplatno poneti samo jednu torbu dimenzija 40x20x25cm.

Za više informacija kliknite na link Ryanair prtljag, nova pravila

ryanair-prtljag

Check-In - Promena pravila prijave 

Napominjemo da će za sve letove od 13. juna 2018. godine, standardna (besplatna) online prijava biti dostupna od 48 sati do 2 sata pre leta. Odabir sedišta se naplaćuje, pa ukoliko vam nije bitno gde ćete sedeti kliknite samo na "No, thanks i'll check out without a seat" i Ryanair će vam dodeliti nasumično sedište BESPLATNO. 

Ukoliko imate omiljeno sedište, ili jednostavno želite više prostora za noge, možete uplatiti željeno sedište. Pošaljite nam upit na info@aerogaga.com i navedite sedište koje želite. 

Preko aerodroma Berlin do Moskve i zapadno evropskih gradova

Ryanair je svojom linijom do Berlina omogućio putnicima da se preko ovog aerodroma konektuju ka nekoliko destinacija širom zapadne Evrope uključujući i Moskvu.

Letite preko Berlina do Brisela, Madrida, Kopenhagena, Londona, Moskve, Osla i Pariza.

Termine i vremena polaska pogledajte na linku Ryanair-om do zapadne Evrope i Moskve

Za online kupovinu avio karte možete nam poslati mail na info@aerogaga.com, navedite gde biste putovali, tačne datume i broj putnika, a mi ćemo Vam pronaći najpovoljniju avio kartu.

Na linku Doplata za predati prtljag i promenu pogledajte cene predatog i specijalnog prtljaga, iznos taksi koje plaća putnik za bebu, specijalno sedište i ostale pogodnosi koje pruža avio kompanija Ryanair.

Odaberite grad i letite Low Cost kompanijom!

Detaljnije Detaljnije
Detaljnije Detaljnije

Detaljnije

Prtljag

Ručni prtljag

Maksimalna težina ručnog prtljaga je 10 kg i maksimalnih dimenzija 55x40x20 cm, koji se doplaćuje. Takođe u avion možete poneti i još jedan manji ručni prtljag, tipa ručna torba, tašna ili ranac maksimalnih dimenzija 35x20x20 cm, koji je besplatan.

Predati prtljag 

Maksimalan broj prtljaga koji može biti unet na letove Ryanair-a je 2 (dva komada), a težina ne sme prelaziti 20 kg po komadu. Prtljag se naplaćuje po komadu. Nadoknada za prevoz prtljaga je znatno jeftinija ukoliko se plati prilikom kupovine avio karte.

Plaćanje avio karata

Online kupovinu možete izvršiti isključivo Visa ili Master kreditnom karticom direktno na sajtu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085/0800-202-206 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati na mail info@aerogaga.com

Komentari (166)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Dajana Perovic 24.06.2017

Ocena:

Poštovani,

Imam ciste na jajniku pa moram da pijem vitex fruit, industrijska konopljika. Da li smem da ponesem u avion, da ne bude problem? Posedujem uredan nalaz doktora. Unapred zahvalna

AeroGaga Avionske Karte 26.06.2017

Ocena:

Ukoliko je lek na bazi kanabisa propisan od strane lekara i posedujete recept, neće biti nikakvih problema prilikom unosa u avion. Naravno ukoliko se radi o nekoj manjoj količini. Veća količina može biti problem carine.

Više o ograničenjima pogledajte na linku Unos lekova u avion

Da pogledate ponudu lekova kliknite na Najpovoljnije avio karte

Ivana 13.06.2017

Ocena:

Putujem u petak za Bratislavu RyanAir avio kompanijom. Imam nedoumicu oko prtljaga, moja torba je 55×35×25cm, da li to znači da ta torba ne može? Hvala, pozz

AeroGaga Avionske Karte 13.06.2017

Ocena:

Predlažem da potražite neku drugu torbu koja se uklapa u propisane dimenzije 55x40x20cm, a da višak prtljaga spakujete u manji ručni prtljag koji je 35x20x20cm. Svako prekoračenje propisanih dimenzija i težine mogu vam dodatno naplatiti.

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na Niš Bratislava

Aleks 03.06.2017

Ocena:

Zdravo,

Imam let 10, a povratak je 13, da li 9. mogu da čekiram obe karte? Koliko ranije pre leta treba da se dodje na aerodrom?

AeroGaga Avionske Karte 05.06.2017

Ocena:

Besplatno online čekiranje se otvara 4 dana pre putovanja. Pošto je povratak 13. online čekiranje za oba pravca slobodno možete izvršiti 9.

Ako ste kartu kupili na našem sajtu pošaljite nam slike pasoša na info@aerogaga.com mi ćemo vas besplatno čekirati i poslati vam karte na mail.

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Ryanair let

Mira 01.06.2017

Ocena:

U koliko sati je let utorkom za Milano i koja je cena karte?

AeroGaga Avionske Karte 02.06.2017

Ocena:

Let utorkom za Milano je u 13:40h. Cena zavisi od datuma putovanja, a kreće se od 9.99€ po pravcu, po putniku.

Da pogledate ponudu kliknite na Niš Milano

Stefana Lazić 23.05.2017

Ocena:

Zdravo, ima li let u petak 26.05. iz Niša za Bazel, koliko je karta u jednom smeru? Hvala puno

AeroGaga Avionske Karte 24.05.2017

Ocena:

Let iz Niša za Bazel u jednom pravcu iznosi 231 euro sa svim uključenim taksama. Letite direktno Wizz Air avio kompanijom.

Ručni prtljag na Wizz Air letu

U cenu prikazanu na sajtu uključen je ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm. Čekirani prtljag do 23 kg se dodatno naplaćuje 33 eura.

Ponudu letova pogledajte na linku Niš Bazel

Tanja Simić 12.05.2017

Ocena:

Poštovani, 

Imam let 20, a povratak 23, da li mogu oba leta cekirati pred put?

AeroGaga Avionske Karte 13.05.2017

Ocena:

Oba leta možete čekirati pre polaska, besplatno online čekiranje se otvara 4 dana pre puta. Predlažem da 19. unesete podatke i preuzmete bording karte za oba pravca. Obavezno ih odštampajte i priložite uz putna dokumenta.

Za naredno putovanje pogledajte ponudu letova na linku Najpovoljnije avio karte

Milena Tosovic 08.05.2017

Ocena:

Poštovani,

Interesuje me da li bording karte moraju da se štampaju ili se mogu pokazati i elektronski, na telefonu? Isto tako vezano za zabranjeni prtljag - sta je moguće poneti od šminke, karmin, tecni puder i sl? Hvala na odgovoru

Sve najbolje

AeroGaga Avionske Karte 08.05.2017

Ocena:

Bording karte obavezno štampate i nosite sa vama na aerodrom. Ukoliko se pojavite bez odštampane bording karte štampanje vam mogu naplatiti i do 30 eura.

Šminku slobodno možete uneti u avion samo je potrebno da vodite računa da tečnosti upakujete u bočice od 100 ml, a zatim smestite sve u kesu sa zip zatvaračem. Kesice se kupuje na aerodromu.

Da pogledate ponudu različitih letova kliknite na Najpovoljnije aviokarte

Snježana Mišić 06.05.2017

Ocena:

Poštovani,
zanima me da li može da se ponese fen za kosu, makazice za nokte, turpija, pinceta u ručnom prtljagu od 10 kg naRyanAir letu. Šamponi jel moraju biti u pakovanju od 100 ml?

Sandra Popovic 04.12.2019

Ocena:

Poštovanje,

Da li smem da spakujem mali fen u prtljag od 5kg zato sto nosim samo mali ranac bez dodatnog ručnog prtljaga?

Hvala unapred

RyanAir avio karte 06.05.2017

Ocena:

Na RyanAir letu u okviru ručnog prtljaga možete da ponesete fen za kosu, ali su makazice i turpije zabranjene jer se tretiraju kao opasan predmet. Na linku Zabranjeni predmeti na Ryan Air letu pročitajte šta nikako ne smete da ponesete sa sobom i u avion.

Unos tečnosti na RyanAir let

Što se bilo koje tečnosti tiče, pa samim tim i šampona, on mora biti spakovan u pakovanje maksimalno 100ml i mora biti u posebnoj kesici. Te kesice prilikom čekiranja i prolaska kroz skener vadite iz kofera i prikazujete carinskim službenicima.

Oravec Jasmina 06.05.2017

Ocena:

Postoji li let za Mancester ovom RyanAir kompanijom?

Aerogaga avio karte 06.05.2017

Ocena:

Kako RyanAir leti samo iz Niša, za sada nema letova za Mančester. Iz Niša možete da letite do sledećih destincija: Bratislava (BTS)Bergamo (BGY)Berlin (SXF) i Dizeldorf (DUS)

Beograd Mančester

cta pogledaj letove

Iz Beograda možete da letite za Mančester preko drugih aviokompanija. Kliknite na link Beograd Mančester, unesite željene datume putovanja i pogledajte sve raspoložive letove. kada pronađete let koji vam najviše odgovara online možete da uradite rezervaciju. 

Možete i sami da popunite masku za pretragu i proverite cenu za period kada želite da putujete. Za Beograd unesite BEG, a za Mančester MAN.

Zoka 05.05.2017

Ocena:

Polazak i povratak su mi u opsegu od 10 dana. Da li prilikom čekiranja 4 dana pre leta mogu da čekiram i odštampam odmah i povratni RyanAir let? Drugo pitanje bi bilo: Kupio sam karte, ali nisam odabrao mesta u avionu. Nisam hteo da doplaćujem birajuća mesta pa me interesuje da li moram da označim mesta koja su ostala ili ću ih dobiti kada se budem čekirao pred put?
Hvala unapred na odgovorima!

RyanAir chek in služba 06.05.2017

Ocena:

Kompanija RyanAir dozvoljava besplatno čekiranje 4 dana pre leta. Samim tim besplatno nećete moći da čekirate povratni let istog trenutka kada i odlazni. Ukoliko želite to, onda kompanija naplaćuje 4eur po osobi. Druga varijanta je da kada budete otputovali uradite sami check in 4 dana pre povratka online i odštampate bording karte.

Sedišta na RyanAir letu

Naplata sedišta nije obavezna i ne morate da ga birate. Označite da želite sedište da vam sistem dodeli i neće vam se ništa naplatiti.