ryan-air

Ryanair

  • ryanair-nis-berlin
  • ryanair-nis-milano
  • ryanair-nis-bratislava
ryanair-nis-berlin

Avio kompanija Ryanair uvodi novu liniju na relaciji Niš Krf od 04. Jula

Polasci avio kompanije Ryanair do Krfa su svake srede i nedelje.

Cena karte se kreće od 33,99€ po pravcu!

PONOVO KREĆU LETOVI IZ NIŠA:

Niš Malta od 4.juna - ponedeljak i petak

Niš Bergamo od 1. juna - utorak i subota

Niš Beč od 3. jula - utorak i subota

Prilikom pretrage letova unesite troslovni kod koji se nalazi pored imena grada.

 

Prtljag na Ryanair letu, NOVA PRAVILA!

Umesto 2 ručna prtljaga (pravilo koje je do sada važilo) u kabinu možete besplatno poneti samo jednu torbu dimenzija 40x20x25cm.

Za više informacija kliknite na link Ryanair prtljag, nova pravila

ryanair-prtljag

Check-In - Promena pravila prijave 

Napominjemo da će za sve letove od 13. juna 2018. godine, standardna (besplatna) online prijava biti dostupna od 48 sati do 2 sata pre leta. Odabir sedišta se naplaćuje, pa ukoliko vam nije bitno gde ćete sedeti kliknite samo na "No, thanks i'll check out without a seat" i Ryanair će vam dodeliti nasumično sedište BESPLATNO. 

Ukoliko imate omiljeno sedište, ili jednostavno želite više prostora za noge, možete uplatiti željeno sedište. Pošaljite nam upit na info@aerogaga.com i navedite sedište koje želite. 

Preko aerodroma Berlin do Moskve i zapadno evropskih gradova

Ryanair je svojom linijom do Berlina omogućio putnicima da se preko ovog aerodroma konektuju ka nekoliko destinacija širom zapadne Evrope uključujući i Moskvu.

Letite preko Berlina do Brisela, Madrida, Kopenhagena, Londona, Moskve, Osla i Pariza.

Termine i vremena polaska pogledajte na linku Ryanair-om do zapadne Evrope i Moskve

Za online kupovinu avio karte možete nam poslati mail na info@aerogaga.com, navedite gde biste putovali, tačne datume i broj putnika, a mi ćemo Vam pronaći najpovoljniju avio kartu.

Na linku Doplata za predati prtljag i promenu pogledajte cene predatog i specijalnog prtljaga, iznos taksi koje plaća putnik za bebu, specijalno sedište i ostale pogodnosi koje pruža avio kompanija Ryanair.

Odaberite grad i letite Low Cost kompanijom!

Detaljnije Detaljnije
Detaljnije Detaljnije

Detaljnije

Prtljag

Ručni prtljag

Maksimalna težina ručnog prtljaga je 10 kg i maksimalnih dimenzija 55x40x20 cm, koji se doplaćuje. Takođe u avion možete poneti i još jedan manji ručni prtljag, tipa ručna torba, tašna ili ranac maksimalnih dimenzija 35x20x20 cm, koji je besplatan.

Predati prtljag 

Maksimalan broj prtljaga koji može biti unet na letove Ryanair-a je 2 (dva komada), a težina ne sme prelaziti 20 kg po komadu. Prtljag se naplaćuje po komadu. Nadoknada za prevoz prtljaga je znatno jeftinija ukoliko se plati prilikom kupovine avio karte.

Plaćanje avio karata

Online kupovinu možete izvršiti isključivo Visa ili Master kreditnom karticom direktno na sajtu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085/0800-202-206 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati na mail info@aerogaga.com

Komentari (166)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Jelena Zlatkovic Dinic 07.01.2017

Ocena:

Poštovani,
kakva je procedura u slučaju otkazivanja leta zbog loših vremenskih uslova, da li imamo pravo na nadoknadu štete ili refundaciju troškova povratka u spospstevnoj režiji?

AeroGaga avio karte 07.01.2017

Ocena:

Ukoliko dođe do otkazivanja leta zbog lošeg vremena prva stvar je da na licu mesta sa predstavnikom aviokompanije rešavate nastalu situaciju. U većini slučajeva aviokompanija može da odobri punu refundaciju kupljene karte ili besplatnu promenu. Oni vam neće refundirati troškove koji nastanu ukoliko se sami organizujete jer je ovo vanredna vremenska neprilika koju aviokompanija ne može da kontroliše i bude odgovorna. Nadoknadu troškova u tom slučaju možete da naplatite od osiguravajuće kuće ukoliko imate uplaćeno osiguranje za slučaj otkazivanja leta.

Vladimir Stojanovic 03.01.2017

Ocena:

Na web aplikaciji sam platio karte za Milano, ali sam propustio da kliknem check in i sada mi je skinut novac za karte i samo želim da čekiram karte za RyanAir let, ali ne znam kako da to uradim?

AeroGaga avio karte 04.01.2017

Ocena:

Pošaljite nam na mail info@aerogaga.com prvu stranicu pasoša i šifru rezervacije, a mi ćemo vas čekirati i poslati bording karte. Cena čekiranja je 1000 dinara

Goran Todorović 27.12.2016

Ocena:

Da li je dozvoljeno parfem od 100ml uneti uRyanAiravion? S obzirom da znam osobe koje posle u free shop-u kupe 20l parfema i unesu u avion i niko ništa ne kaže, mislim da moj od 100ml ne bi pravio problem.

Aerogaga avio karte 27.12.2016

Ocena:

Dozvoljeno je uneti parfem do 100ml u avion. Bitno je da bude upakovan u providnu kesicu dimenzija 20x20. Što se stvari kupljenih u Duty-free shopu tiče, one su kupljene u tranzitnoj zoni, pa ih je zato moguće uneti na let, bilo da se radi o hrani, piću ili parfemu.

Ivana 28.11.2016

Ocena:

Poštovani,
Da li je dozvoljeno da se u ručnom prtljagu nalaze zubna pasta, gel za tuširanje, šampon, dezodorans i sapun, gde svaki od navedenih nije veci od po 100ml, niti je sve zajedno veće od 1l, i sve je zapakovano u zip kesicu dimenzija 20cmx20cm?
Hvala

Aerogaga avio karte 29.11.2016

Ocena:

Dezodorans u spreju na Ryanair letu nije dozovoljen. Možete da ponesete stik koji je posebno upakovan u zip kesicu. Ostale navedene stavri koje su manje od 100ml po komadu i upakovane u posebne kesice možete da stavite u ručni prtljag.

Neda 15.11.2016

Ocena:

Poštovani,

Da li u Ryanair-u prave problem zbog kofera koji je zbog ručke dimenzija 58x40x19cm, inace sama torba je 55x38x17cm, dodatne dimenzije su zbog ručki i točkića. Da li se računa dimenzija sa ručkama i točkićima ili ne? Hvala

AeroGaga Avionske Karte 16.11.2016

Ocena:

Ručni prtljag na Ryanair letu mora biti maksimalne težine 10 kg, a dimenzija 55x40x20 cm i obavezno ručke i točkići moraju biti uključeni u dimenzije prtljaga. Ukoliko ručni prtljag prelazi dimenzije, na aerodromu Vam mogu naplatiti dodatni prtljag.

Ponudu letova možete pogledati na Ryanair avio karte

Miljana 07.11.2016

Ocena:

Koliko košta da se promeni datum povratka? Zelela bih da pomerim za nekoliko dana kasnije, koja je cena promene?

AeroGaga Avionske Karte 08.11.2016

Ocena:

Promena datuma povratka je moguća, pošaljite nam samo mail na info@aerogaga.com, navedite obavezno šifru rezervacije i željeni datum putovanja.

Ponudu svih letova možete pogledati na linku Ryanair let

Darko 27.10.2016

Ocena:

Molim vas da mi kažete da li je ručni prtljag uračunat u osnovnu cenu Ryanair-a? Naime, osnovna cena karte za Bratislavu je 4.99e, i za to me i zanima je l' uračunat i ručni prtljag ili se dodatno naplaćuje? Hvala.

AeroGaga Avionske Karte 28.10.2016

Ocena:

U cenu Ryanair letova prikazanu na sajtu uračunat je ručni prtljag do 10 kg dimenzija 55x40x20 cm. Takođe u avion možete poneti i još jedan manji ručni prtljag, tipa ručna torba, tašna ili ranac maksimalnih dimenzija 35x20x20 cm.

Ponudu svih letova pogledajte na Avio karte Niš Bratislava

Mara Ilic 27.10.2016

Ocena:

Da li će biti letova za Beč i po kojoj ceni?

AeroGaga avio karte 29.11.2016

Ocena:

Iz Niša i Beograda nema leta do Beča, ali je alternativa da letite do Bratislave. Za Niš unesite INI, a za Bratislavu BTS. Bratisava i Beč su dva najbliža evropska glavna grada. Letovi do Bratislave su petkom i ponedeljkom

Vit Slavisa 15.10.2016

Ocena:

Poštovanje,

Interesuje me cena leta povratne avio karte Beograd Ljubljana.

Hvala na odgovoru.

AeroGaga Avionske Karte 18.10.2016

Ocena:

Avio karte Beograd Ljubljana iznose 147 eura. Let je direktan, a avio kompanija je Air Serbia.

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Beograd Ljubljana

Đorđe Jotic 06.10.2016

Ocena:

Poštovani,

Interesuje me koja je procedura oko otkazivanje leta, obzirom da smo supruga i ja trebali da idemo u Berlin, ali nam se dete razbolelo pa nismo u mogućnosti da krenemo.

Hvala unapred

AeroGaga Avionske Karte 06.10.2016

Ocena:

Otkazivanje Ryanair leta vrši se putem maila info@aerogaga.com. Pošaljite nam upit, a služba za promene i refundacije će vam dati odgovor. Navedite obavezno šifru rezervacije ili ime i prezime putnika.

Kompletnu ponudu letova za naredno putovanje možete pogledati na Niš Berlin