wizz air avio karte

Wizz air

  • wizz air avionske karte
  • wizz air prodaja avio karata
  • wizz air najeftinije avio karte
wizz air avionske karte
Wizz air

LETOVI IZ BEOGRADA!

Da pogledate raspored letova kliknite na grad gde želite da letite

Beograd Geteborg    
Beograd Malme    
Beograd Stokholm    
Beograd Larnaka    
Beograd Bazel - Freiburg    
Beograd Pariz    
Beograd Dortmund    
Beograd Baden Baden    
Beograd Ajndhoven    
Beograd Memingem    
Beograd London    
Beograd Malta    
Beograd Hamburg    
Beograd Oslo    
     

Letovi iz Beograda od decembra!

Beograd Hanover  
   

Cene za ove destinacije se kreću od 3399 dinara.

Rezervacija avionske karte

Za rezervaciju i kupovinu WIZZ AIR AVIONSKE KARTE pozovite 062 280 029 ili pošaljite mail na info@aerogaga.com

Letovi iz Niša

Kliknite na naziv grada da pogledate raspored letova

Niš - Dortmund
Niš - Bazel
Niš - Memingem
Niš - Malme
 

 

Još jedna linija iz Niša! Letite direktno NIŠ BEČ 

Cena povratne avionske karte od 29€

avionske-karte-nis-bec
  Polazak Dolazak Red letenja
Niš Beč 10:25 11:50 Ponedeljak/Petak
Beč Niš 08:25 09:50 Ponedeljak/Petak
       

Online kupovina avio karte

Avio kartu za planirani datum putovanja rezervišite online na portalu Aerogaga. Plaćanje karte za letove low cost kompanije obavlja se jedino putem Visa ili Master kartice na sajtu.

Ukoliko rezervaciju uradite minimum 14 dana pre puta, pri čemu se procedura razlikuje od standardne i morate nas kontaktirati da mi to uradimo za vas, postoje još dva dodatna načina plaćanja:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata vikendom ili nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Ako Vam je potrebna naša asistencija prilikom rezervacije pozovite nas radnim danima u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Čekiranje putem interneta

  • Čekiranje putem interneta je dostupno između 30 dana i 3 sata pre zakazanog vremena polaska leta. Kliknite ovde kako biste se čekirali putem interneta i za više informacija o online čekiranju. 
  • Odštampajte svoju kartu za ulazak u avion (bording kartu koju dobijate prilikom on-line čekiranja) i pokažite je na izlazu za ukrcavanje zajedno sa vašim putnim ispravama najkasnije 30 minuta pre polaska vašeg leta!
  • Ako putujete sa čekiranim zadržanim prtljagom, morate doći do pulta za predaju prtljaga najkasnije 40 minuta pre polaska vašeg leta.

Čekiranje na aerodromu

Čekiranje na aerodromu podleže naknadi koja se plaća po putniku i po letu. Ako još uvek niste kupili uslugu čekiranja na aerodromu, to i dalje možete učiniti pomoću opcije dodajte usluge. Neophodno je da pre toga budete registrovani na Wizz Air sajtu. Usluga čekiranja na aerodromu kupljena na aerodromu podleže višoj naknadi. Usluga čekiranja na aerodromu je besplatna na aerodromima na kojima čekiranje putem interneta još uvek nije dostupno.

Dozvoljen prtljag

Ako je veličina ručnog prtljaga 40x30x20cm ili manja, možete besplatno da ga unesete u avion. Ako veličina prelazi te dimenzije do 55x40x23cm onda se taj ručni prtljag doplaćuje. Napomena: Ukoliko veličina ručnog prtljaga prelazi navedene limite, ručni prtljag će biti transportovan kao prtljag i biće naplaćen.

Doplata za prtljag

Dodatni prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena predatog prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja.

Prioritetno ukrcavanje

Preskočite čekanje u redu i budite medju prvima koji će se ukrcati u avion.

Ukoliko kupite priority boarding imate mogućnost da ponesete uz ručni prtljag 55x40x23cm i dodatnu personalnu torbu za laptop, kameru ili fotoaparat makismalne dimenzije 40x30x20cm.

O kompaniji

WizzAir je najveća istočnoevropska niskotarifna aviokompanija. Sedište kompanije je u Mađarskoj na aerodromu Feriheđ u Budimpešti.
Plan pokretanja aviokompanije Wizz Air donesen je u junu 2003. godine, kada se šestoro ljudi sa širokim ekspertskim znanjem u vezi sa avio industrijom i uspešnih u drugim industrijskim granama, udružilo sa Jozefom Varadijem, generalnim direktorom kompanije. Za samo tri meseca Wizz Air je postala registrovana kompanija spremna za poletanje.

Flota

Wizz Air poseduje mladu flotu u kojoj je jedini tip aviona Airbus A320-200, prosečne starosti manje od 3 godine.

Sva 39 aviona pokreću motori tipa V-2500 kompanije International Aero Engines i opremljeni su sa 180 udobnih kožnih sedišta.

Ovi novi avioni predstavljaju najnoviju tehnologiju, što pomaže u smanjenju operativnih troškova.                                               

Napomena

Wizz Air ne koristi papirne karte, u njihovim avionima nema podele na klase letenja, a hrana i piće u avionima se naplaćuju. U avionima putnici mogu platiti kešom, ali i karticama EuroCard, MasterCard i Visa.

Komentari (135)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Branka Pavlović 20.07.2017

Ocena:

Poštovani,

Ukoliko putuje dete od 10 godina uz saglasnost roditelja, da li ga preuzima pre leta neko od osoblja i predaje onom ko ga čeka?

AeroGaga Avionske Karte 23.07.2017

Ocena:

Dete od 10 godina može putovati samostalno isključivo uz pratnju stjuardese. Nakon napravljene rezervacije šaljete nam upit na info@aerogaga.com sa zahtevom za pratnju. Navedite obavezno datum rodjenja i šifru rezervacije putnika.

Usluga pratnje se plaća, a cena zavisi od avio kompanije kojom leti.

Kod Low Cost kompanija, konkretno kod Wizz Air letova ne postoji mogućnost pratnje, već samostalno mogu leteti samo putnici stariji od 14 godina

Ivica Trujić 23.06.2017

Ocena:

Poštovani,

Koliko bi me koštala avio karta do Malte u jednom pravcu sa prtljagom do 23 kg, putovao bih u julu? Hvala.

AeroGaga Avionske Karte 23.06.2017

Ocena:

Avio karta do Malte u jednom pravcu sa prtljagom iznosi 150 eura sa svim uključenim taksama. Let je direktan Air Serbia avio kompanijom.

Da pogledate ponudu kliknite na link Beograd Malta

Sladjana Simin 13.06.2017

Ocena:

Da li bi mogli da mi kažete koliko bi koštala povratna avio karta Beograd Haselt, Belgija, dve odrasle osobe su u pitanju, a datum je 13.08. do 24.08?

AeroGaga Avionske Karte 13.06.2017

Ocena:

Let Beograd Haselt, Belgija ne postoji, ali predlažem da letite do Ajndhovena koji je udaljen 79 km po ceni od 131 euro sa svim uključenim taksama Let je direktan Wizz Air avio kompanijom, a u sklopu cene imate ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25.

Da pogledate ponudu letova kliknite na Avio karte Beograd Ajndhoven

Tomislav Stantic 28.05.2017

Ocena:

Poštovani,

Koliko bi koštala povratna avio karta Beograd London, polazak 4. jul, povratak 13. jul? Hvala

AeroGaga Avionske Karte 30.05.2017

Ocena:

Povratna avio karta Beograd London iznosi 156 eura sa svim uključenim taksama. Takodje u sklopu cene imate i ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm. Letite direktno Wizz Air avio kompanijom.

Kliknite na Beograd London i pogledajte ponudu

Saša Stanković 26.05.2017

Ocena:

Poštovani,

Koliko bi koštala povratna avio karta za Niš Memingem za polazak iz Nisa 28.07, a povratak iz Memingema 28.08. Interesuje me cena sa uključenim velikim kabinskim prtljagom težine do 15kg. 

AeroGaga Avionske Karte 27.05.2017

Ocena:

Povratna karta Niš Memingem iznosi 68 eura sa svim uključenim taksama. Doplata za veliku kabinsku torbu je 2500 dinara po putniku.

Da pogledate ponudu letova za različite datume putovanja kliknite na link Niš Memingen

Nebojsa Cubovic 26.05.2017

Ocena:

Da li iz Niša ili Beograda Wizz Air leti do Frankfurta ili Stuttgarta, ili bilo kog grada u blizini Stuttgarta? Hvala

AeroGaga Avionske Karte 27.05.2017

Ocena:

Wizz Air let do Frankfurta ili Stuttgarta ne postoji, predlažem da letite do Baden Badena koji je udaljen 116 km od Štutgarta.

Da pogledate ponudu letova za različite datume putovanja kliknite na Beograd Baden Baden

Sladjana Pejakovic 13.05.2017

Ocena:

Postovani,

Koliko bi iznosila povratna karta Beograd Fridrihshafen za jednog odraslog i dvoje dece od 3 i 8 godina za termin 23.07.-31.07?

AeroGaga Avionske Karte 15.05.2017

Ocena:

Povratna karta Beograd Fridrihshafen, Wizz Air let iznosi 92 eura po putniku za polazak 24, a povratak 31. jula. Let je direktan, a u cenu su uključene sve takse.

Ponudu letova pogledajte na linku Beograd Fridrihshafen

Andjela 06.04.2017

Ocena:

Kupila sam kartu preko interneta Niš Dortmund i čekirala sam se takođe preko interneta. Zanima me samo da li uzimam putno osiguranje ili je to uračunato uz kartu? I gde mogu da kupim kese za kozmetiku?

AeroGaga Avionske Karte 07.04.2017

Ocena:

Putno i zdravstveno osiguranje nije uključeno u cenu aviokarte, dodatno se kupuje. Na linku Osiguranje možete online izvršiti kupovinu bilo kada u toku dana.

Kese za kozmetiku kupujete na aerodromu, na trafici sa spoljne strane.

Ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na linku Let Niš Dortmund

Džo 02.04.2017

Ocena:

Da li ako dimenzije malog ručnog prtljaga (za Wizz Air) ne odgovaraju propisanim, a manje su od velikog rucnog prtljaga, da li se i koliko se doplaćuje za prtljag?

AeroGaga Avionske Karte 03.04.2017

Ocena:

Ukoliko dimenzije malog ručnog prtljaga na Wizz Air letu prelaze propisane dimenzije ili težinu, na aerodromu morate doplatiti iznos u vrednosti velike kabinske torbe.

Na kalkulatoru proverite tačan iznos doplate za višak prtljaga. 

Kompletnu ponudu svih letova pogledajte na linku Wizz Air aviokarte

Biljana Jankovic 31.03.2017

Ocena:

Kolio košta povratna avio karta Beograd Malme za jednu odraslu osobu i dvoje dece od 8 godina za polazak 15. aprila, a povratak 19. aprila? Hvala

AeroGaga Avionske Karte 03.04.2017

Ocena:

Povratna aviokarta Beograd Malme iznosi 390 eura za sva 4 putnika sa svim uključenim taksama. Let je direktan Wizz Air aviokompanijom. Svaki putnik ima pravo na ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm.

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Malme