Avio karta Beograd Atina za 2 osobe

Koja je najpovoljnija cena avio karte za dve odrasle osobe na relaciji Beograd Atina za polazak 10.10. i povratak 14.10? 

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte za sve odrasle osobe na relaciji Beograd Atina iznosi 332€ kompanijom Air Serbia. U cenu su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg. Ukoliko želite i veliki kofer on se doplaćuje 53€ po putniku.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Atina 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA