Avio karte Beograd Atina za 1 odraslu osobu i 2 dece

Koja je najpovoljnija cena avio karte za 1 odraslu osobu i 2 dece za let Beograd Atina za polazak 20.07. i povratak 30.07?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Atina za 1 odraslu osobu i 2 dece iznosi 585€ za polazak 20.07. i povratak 30.07. kompanijom Air Serbia. U cenu su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg po putniku. Doplata za veliki kofer do 23 kg iznosi 53€ po putniku.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Atina 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA