Avionska karta do Njujorka

 Postovani, mozete li mi proveriti cenu karte na relaciji Beograd Njujork - Njujork Beograd za polazak 8.juna, a povratak bi bio oko 20.oktobra.
 I na relaciji Budimpesta Njujork - Njujork Budimpesta za iste datume.
 Pozdrav

ODGOVOR

Najjeftinija avio karta na relaciji Beograd Njujork za polazak 08.06, a povratak u 20.10. iznosi 75.561 dinar.

Let je preko Vašrave u oba smera kompanijom Lot Polish.

Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG New York NYC

Za polazak iz Budimpešte najjeftinija karta za gore navedene datume iznosi 62.510 dinara, a let je preko Lisabona u oba smera kompanijom Tap Air Portugal.

Ponudu pogledajte na linku Budimpšta BUD New York NYC

Online rezervacije i kupovina avio karata

Instrukcije za online rezervacije avionskih karata pročitajte na linku Kako da kupim?

Avio karte možete rezervisati radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 09h do 20h pozivom na broj 0800085085 sa teritorije Srbije, odnosno na +38162280029 sa mobilnog telefona ili van granica Srbije.

 Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina:

  • putem Visa ili Master kartice bilo da se nalazite u zemlji ili inostranstvu i u svako doba dana ili noći
  • uplatu tokom radne nedelje u Srbiji možete izvršiti i uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 

Hotelski smeštaj u Americi

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj posetite link Hoteli u Americi i proverite raspoloživost i cene za sve moguće datume.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, molim vas kontaktirajte direktno hotel.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA