Povratna avionska karta Beč Beograd

Poštovani, interesuje me povratna avionska karta Beč Beograd, polazak 19.05. i povratak 25.05, unapred zahvalan i očekujem vaš odgovor.

ODGOVOR

Najpovoljnija avionska karta Beč Beograd u periodu od 19-25.05. iznosi 25.305 dinara (206,94 €). Let obavlja avio kompanija Lufthansa, a u oba pravca imate presedanje u Frankfurtu.

Molimo vas da imate u vidu da avio kompanija Lufthansa u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag

50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

U cenu avio karte uračunat je predati prtljag do 8kg. Prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Ostale raspoložive letove na relaciji Beč Beograd pogledajte ovde.

Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine avionske karte Beč Beograd pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije i kupovine avio karte do Beograda možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada mi pišite na info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA