Avio karta na relaciji Podgorica-Beograd-Podgorica

Poštovani,
zanima me koliko košta karta na relaciji Podgorica-Beograd-Podgorica sa tim da bih u Beograd išao Jatovim jutranjim letom u 06:20, a vratio se već letom Montenegro Airlinesa YM 101 u 08:50h. Datum putovanja 23.12
Hvala
Božidar

ODGOVOR

Ovakva kombinacija povratne avio karte ne postoji. Jat nema jutarnji let u 06:20h iz Podgorice za Beograd. Najraniji je Montenegro Airlines let u 07:30h. Ali u tom slučaju ne stižete za let iz Beograda za Podgoricu u 08:50h.

Zato vam preporučujem da kliknete na link Podgorica Beograd i odaberete let koji vam najviše odgovara... Ukoliko vam ponuđeni letovi ne odgovaraju, drugo rešenje je da kupite dve odvojene avio karte u jednom smeru.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h na jedan od sledećih brojeva:

  •   +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  •    0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Call centar ne radi vikendom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene iz Podgorice za Beograd i najbolji kvalitet usluge.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hoteli u Beogradu u toku je naša zajednička akcija sa portalom booking.com pa možete rezervisati hotele po još nižim cenama nego do sada

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA