Avio karta Podgorica Beograd promo

Dobro veče, ja sam htela da vidim, interesuje me avio karta Podgorica Beograd, da li beba mora da ima pasoš i da li treba od oca neka potvrda?

ODGOVOR

Avio karta Podgorica Beograd iznosi 61 euro u promotivnom periodu. Beba ne mora imati pasoš, može preći granicu sa bilo kojim dokumentom koji potvrđuje njen identitet (recimo izvod iz matične knjige rođenih). 

Obavezan dokument je saglasnost roditelja koji ne putuje, ona mora biti overena u opštini ili sudu. 

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na Podgorica Beograd

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA