Jeftine avio karte Beograd Sankt Petersburg

Kolika je cena jeftine avionske karte od Beograda do St. Petersburga preko Moskve, u oba pravca, za dete od 15 god.? Datum nije bitan.

ODGOVOR

Cena avionske karte za dete staro 15 godina je ista kao i za odrasle.

Trenutno najpovoljnija cena povratne karte za let Beograd - Saint Petersburg, preko Moskve, je za polazak 01.11. i povratak 25.11. Let obavlja kompanija Aeroflot, a cena povratne karte je 30.731 dinara. U navedenu cenu su uračunate sve takse i nemate nikakve dodatne troškove.

Avion poleće iz Beograda u utorak 01.11.2011. u 18.55h, a sleće u Moskvu u 18.40h (po lokalnom vremenu) na aerodrom Šeremetjevo. Poletanje iz Moskve je u 21.00h, a avion sleće u St. Petersburg u 22.20h.

Ukoliko uslov za putovanje nije let preko Moskve, najjeftinija cena povratne avio karte Beograd St. Petersburg je sa međusletanjem u Minhen i iznosi 23.633 dinara, sa svim uračunatim taksama. Let obavlja kompanija Lufthansa

Da pogledate druge datume letenja i cene avionskih karata kliknite na link Let Beograd Saint Petersburg.
Instrukcije kako da se obavi kupovina preko interneta pročitajte na linku Kako da kupim avionske karte online?

Avionske karte možete rezervisati online ili pozivom na broj 0800-085-085 radnim danima od 09h do 20h.

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA