Avionske karte iz Čikaga do Beograda

Poštovani,

Zanimaju me cene povratnih avionskih karata iz Čikaga za Beograd u periodu sredine septembra (10-15), a povratak sredinom februara (trajanje nekih 5 meseci od prilike). Pored toga zanima me koliko je maksimalno vreme trajanja povratne karte i koliko košta promena datuma?

Unapred zahvalan

ODGOVOR

Cene povratnih avionskih karata iz Čikaga za Beograd se kreću od 766 eura po putniku. Odlična je konekcija, samo je jedno kratko presedanje u Istanbulu. Let obavlja Turkish Airlines. Polazak je 14. septembra, a povratak 15. februara. 

Avio karte se kupuju za tačno utvrdjen datum polaska i povratka. Svaka promena datuma se plaća, a cena promene zavisi od datuma, avio kompanije i klase kojom letite. Ukoliko se odlučite da menjate datum povratka pošaljite mail na info@aerogaga.com sa upitom za promenu, navedite šifru rezervacije i željeni datum putovanja. 

Ponudu letova za različite datume putovanja pogledajte na linku Čikago Beograd 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA