Beograd Sarajevo avionske karte

 Dobar dan poštovani,
 Koliko košta povratna avionska karta i koliko kosta karta u jednom pravcu za odraslu osobu na relaciji Beograd - Sarajevo?
 Hvala unapred
 Srdacan pozdrav
 Daniel!

ODGOVOR

Cena povratne avionske karte za polazak 03.07. a povratak za nedelju dana 10.07. iznosi 101€ (12.209 dinara) preko kompanije BH Airlines. Cena karte u jednom smeru je 51€ (6.192 dinara).

S obzirom da cene karata nisu fiksne i zavise od datuma putovanja predlažem vam da posetite link Avio karte do Sarajeva i proverite kako se kreću cene za druge datume

Detaljno uputstvo za online kupovinu karte pročitajte na linku Kako da kupim?

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije.
Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje karticom.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karte. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene.

Organizujemo i transfer od/do aerodroma ukoliko živite na jugu Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hotelski smeštaj. U toku je nasa akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.
 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA