Cena karte na relaciji Tampa Beograd

Molim vas cenu karte na relaciji Tampa Beograd, polazak 3. maja, a povratak 26. avgust, kao i kolika bi bila doplata u slučaju promene datuma povratka. Interesuje me i cena karte u jednom pravcu za navedeni termin?

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta za destinaciju Tampa Beograd iznosi 540 eura, za povratni let. Let je sa presedanjem u Parizu, u oba pravca. Avio kompanija je Air France. 

Cena avio karte u jednom pravcu iznosi 103.306 dinara (841 euro). Let je sa dva presedanja, u Njujorku i Istanbulu, a avio kompanija je Turkish Airlines.

Penali koji se plaćaju prilikom promene datuma putovanja nisu fiksni, procedura je da nakon kupovine avio karte, kada poželite da promenite datum pošaljete nam upit na info@aerogaga.com. Mi proverimo sa avio kompanijom i šaljemo vam trenutnu cenu promene koja važi do kraja dana.

Sve ponude možete pogledati na linku Tampa Beograd

Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata ka različitim destinacijama.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA