Dozvoljena kolicina prtljaga Stokholm Beograd

Zanima me dozvoljena kolicina prtljaga (kilaza) za jednu odraslu osobu i dete od 5 meseci za relaciju Stokholm Beograd? Hvala

ODGOVOR

Dozvoljena kolicina prtljaga za let Stokholm Beograd zavisi od avio kompanije kojom letite. U cenu je uvek ukljucen rucni prtljag do 8 kg, a kod cekiranog prtljaga 1 komad je uvek do 23 kg. Cena najpovoljnije avio karte Stokholm Beograd za odraslu osobu i bebu iznosi 173 eura.

Kompeltnu ponudu pogledajte na Let iz Stokholma

Korisnička podrška za kupovinu avio karata

Za sva dodatna pojašnjenja ili našu asistenciju prilikom rezervisanja karata, kontaktirajte nas na:

  • +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona (sms opcija ne postoji)
  • 0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj +381 69 280 0290
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati slanjem e-maila na info@aerogaga.com. Korisnička podrška radi 24/7/365 i dobićete odgovor u najbržem mogućem roku.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA