Jat Podgorica Beograd cena karte

Kako da kupim dvije avionske karte za pravac Podgorica - Beograd i koliko koštaju?
Sastavite mi podatke kome da se javim u Crnu Goru?
Pozz

ODGOVOR

Cena povratne avio karte Podgorica Beograd je 105 evra (12.758 dinara) po osobi, odnosno 210 evra (25.516 dinara) za dve osobe.
U pitanju je direktan Air Serbia, bivši Jatov let koji traje sat vremena.

Ne morate nikome da se javljate u Crnoj Gori, dovoljno je da kliknete na link Podgorica Beograd, odaberete datum putovanja i kliknete na dugme Nastavi.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara kliknite na dugme Izaberite let, popunite podatke putnika i kliknite na dugme Odaberite način plaćanja.

Kartu možete rezervisati i pozivom na broj 062/280029 ili +381/69 280 0290 za Viber i WhatsApp pozive.

Iz Crne Gore plaćanje vršite odmah online Visa ili Master karticom kliknite ovde.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

beograd-baner-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA