Kijev Beograd jeftine karte

Student sam u Kijevu i planiram sa djevojkom krajem maja, ili početkom juna da idem u Beograd. Trebaju nam povratne avio karte. Međutim, djevojka se vraća krajem juna, ili početkom jula, a ja bih se vratio od 20. do 27. avgusta, datumi polaska iz Kijeva i vraćanja nisu toliko važni, tako da vas molim ako ste u mogućnosti da mi ponudite više opcija, i naravno po mogućnosti jeftinije.

Pozz iz Kijeva!

ODGOVOR

Najjeftinija opcija za vas dvoje (da putujete zajedno iz Kijeva za Beograd), a da se vratite odvojeno je polazak u utorak 05.06. godine preko avio kompanije Austrian Airlines

Cena povratne karte za vas je najpovoljnija za povratak 21.08. i iznosi 352€ (43.294 dinara). Da rezervišete avio kartu za sebe kliknite na Kijev Beograd

Što se vaše devojke tiče, najpovoljnija cena je za povratak 03.07. i iznosi 346€ (42.530 dinara). Kako biste rezervisali avio kartu za svoju devojku kliknite na Let iz Kijeva za Beograd

Avio kompanija Austrian Airlines u cenu avio karte za letove unutar Evrope ne uračunava predati prtljag. On se dodatno naplaćuje. Postoje dve opcije:

20 € po pravcu, po putniku, ukoliko želite samo prtljag

50 € za prtljag u oba pravca i mogućnost promene avio karte. Ukoliko se odlučite za ovu opciju morate nam pre izdavanja avio karte poslati mail na info@aerogaga.com sa zahtevom za prtljag, a mi ćemo vam poslati profakturu za uplatu.

Samo prtljag možete i naknadno kupiti, nakon izdavanja avio karte, najkasnije dan, dva pre leta. Ista je procedura, šaljete nam upit na mail.

Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine avio karte iz Beograda za Kijev pročitate Uputstvo za kupovinu. Plaćanje iz inostranstva moguće je jedino Visa ili Master kreditnom karticom preko našeg portala.

Ako vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

kijev

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA